Etiquetes

14/3/15

Xoc de trens | CE l'Hospitalet - Lleida Esportiu (diumenge, 12:00)

CENTRE D'ESPORTS L'HOSPITALET - LLEIDA ESPORTIU
Diumenge, 15 de març - 12:00 hores | Estadi de Futbol de l'Hospitalet
Jornada 29 - Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B

Possible onze de l'Hospi: Craviotto, Peque, Valentín, Aleix, Agus, Vivi, Canario, Morgado, Javi Martínez, David Haro i Boris.

Possible onze del Lleida Esportiu: Pau Torres, Barreda, Forniès, Molo, Ekhi, Pedro Baquero, Albistegi, Miramón, Nieto, Chupe i Salva Chamorro.

Àrbitre: Javier Iglesias Villanueva (Galícia).

Queden deu partits i les opcions s'esgoten. Ni de bon tros és que l'Hospi estigui obligat a acabar la temporada entre els quatre primers, però ser a quatre punts de la zona noble quan encara en queden 30 en joc sempre il·lusiona i obliga el cervell a somiar en l'enèsima possibilitat de ser la propera temporada a la Lliga Adelante. Per molt que alguns confonguin il·lusió amb obligació. El playoff sempre va car i més encara en un grup com aquest, el #2bg3. Un fotimer d'equips ronden la quarantena de punts i aspiren a ocupar les dues places d'eliminatòries d'ascens que no semblen adjudicades. Les que sí, les ocupen el líder, el Nàstic i el Lleida Esportiu, segon classificat i millor equip de la segona volta. Els blaus, casualment, són el rival de l'Hospi en un mes de març complicat, amb quatre enfrontaments complicats que marcaran les aspiracions finals dels riberencs. Això ho dictarà al camp; a la graderia, el club s'ha mogut bé per facilitar l'assistència d'aficionats locals al partit de demà: cada soci i abonat podrà entrar dues persones amb el seu carnet.

Un Hospi que demà a partir de les 12 del migdia buscarà davant el Lleida Esportiu fer bo el punt que diumenge passat va sumar a Alcoi. L'equip va mostrar-se segur al darrere i perillós en atac, on només la manca d'encert va impedir que els riberencs tornessin del Collao amb tres punts com a equipatge. Tot i això, la plantilla va marxar amb bones sensacions, amb la millora respecte l'actuació de la setmana anterior contra el Mestalla i amb el partit de demà com a final anticipada. Ho dèiem: no hi ha cap obligació, però els jugadors tenen ganes de fer-la grossa i saben que la visita del Lleida Esportiu és una opció d'or per no tan sols mantenir distàncies sinó, també, reduir-la segons quins siguin els marcadors de la jornada. Un partit diferent en clau tècnica: Kiko Ramírez (cicle d'amonestacions) i Albert Luque (expulsat) no podran seure a la banqueta riberenca i, en principi, haurà de ser el preparador físic Jordi Jódar qui dirigeixi l'equip. Bueno i Álex Barrera, per lesió, inicien una llista de baixes que completa Rubén Alcaraz, que tampoc no hi serà després de ser expulsat contra l'Alcoyano.

Imatge: Lleida Esportiu
Per la seva banda el Lleida Esportiu ha superat el sotrac de resultats que el va retirar de la zona de privilegi el passat mes de desembre. La derrota per 0-2 al Camp d'Esports davant l'Olot en el darrer partit com a local de 2014 va suposa un punt d'inflexió en la trajectòria del quadre blau, que com l'Hospi aspira a disputar el seu tercer playoff consecutiu. De plantilla en tenen, no només per noms sinó també per qualitat i experiència. A més, el moment dolç que travessa el seu màxim golejador, Salva Chamorro, constitueix una de les major amenaces per a l'Hospi, que es trobarà amb un davanter, l'oriolà, que ha marcat sis gols en les últimes sis jornades (l'Hospi, en aquest període, n'ha fet tres). A més, els d'Idiákez són el segon equip més golejador del grup amb 40 dianes, tan sols una menys que l'Espanyol B.

I amb aquestes xifres, quins són els punts febles dels blaus? Doncs possiblement la seva prestació com a visitant. Els lleidatans tan sols han guanyat en 3 de les seves 14 sortides aquesta temporada (també van perdre a Alcoi en partit de Copa), però també és cert que fins i tot en aquest aspecte han millorat els números: la derrota de fa dues setmanes al camp del líder va ser tot just la primera des del 3-2 a Alcoi del passat mes de novembre. En l'aspecte defensiu, xifres semblants a les riberenques: 25 gols encaixats pel Lleida Esportiu, un més que l'Hospi. Això sí, lluny del Camp d'Esports els blaus són el quart pitjor equip a les segones meitats, una de les assignatures pendents en la brillant temporada dels de la Terra Ferma. De cara al duel de demà (12:00 hores) a l'Estadi, Idiákez tindrà tota la plantilla en òptimes condicions, després que Ekhi es recuperés de la taquicàrdia que va patir la setmana passada en el duel contra el Sant Andreu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada