Etiquetes

24/4/15

#2bg3 | Prèvia de la 35a jornada

CLUB GIMNÀSTIC - HURACÁN CF
Diumenge, 26 d'abril - 17:00 hores | Nou Estadi
Jornada 35 - Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B
Àrbitre: Alfonso Melgares de Aguilar Fernández (Múrcia).

Nàstic i Huracán s'han vist les cares en dues ocasions en territori grana. Balanç d'una victòria local (2013-2014, 3-1, Adri Cuevas (2), Jesús Rubio / Adrià) i un empat (2012-2013, 1-1, Marcos / Javi Salero) / Marcos (Nàstic), baixa per sanció / Partit retransmès en directe per Esports del Camp / Aquest diumenge el Nàstic pot guanyar el seu segon campionat de Lliga de Segona Divisió B. El primer i únic fins ara, el de la temporada 1996-1997 (aconseguit en la penúltima jornada contra el Castellón al Nou Estadi) / Contra Huracán, els de Vicente Moreno aconseguiran el títol de forma matemàtica si guanyen ja que els valencians, ara segons, quedarien a 10 punts del Nàstic amb tan sols 9 per disputar / Els tarragonins no perden a casa des del mes d'agost de 2014 (0-1 vs Sant Andreu) / Huracán enllaça vuit jornades seguides sense perdre (18 punts de 24 possibles) però dos empats consecutius l'han allunyat d'una primera plaça ben complicada.

RESTA DE LA JORNADA
Dissabte, 16:00 | Atlètic - Espanyol B
Son Malferit / Àrbitre: Nicolás Espejo (Múrcia) | Darrer precedent: 2-0 (2013-2014; Thiago, Xisco Hernández) / Cristian i Joan Vich (Atlètic), baixa per sanció / Una victòria a Palma donaria la permanència matemàtica a l'Espanyol B, que de retruc enllaçaria tres victòries consecutives per segon cop aquesta temporada (va fer-ho entre les jornades 2 i 4) / Cara a cara dos equips en bona línia: l'Espanyol B fa tres partits que no perd i l'Atlètic n'acumula cinc / Els de Siviero han sumat 11 punts dels darrers 15 en joc i aquest cap de setmana podrien encarrilar la permanència amb el permís d'Eldense i Cornellà / Els filials no han estat els millors clients dels balearicos aquest curs: 2 victòries, 3 empats i 4 derrotes.

Dissabte, 18:00 | Mestalla - Reus Deportiu
Antonio Puchades / Àrbitre: Domínguez Cervantes (Andalusia) | Darrer precedent: 0-0 (2013-2014; Segona B) / Diallo (Mestalla) i Jaume Delgado (Reus Deportiu), baixa per sanció / No val a badar. El Mestalla sap que la salvació no queda lluny però que val la pena aplanar el camí al més aviat possible. Primera oportunitat, difícil, contra un Reus que no pot fallar si vol posar pressió a l'Hércules i al Lleida Esportiu / Dos punts de nou han complicat el panorama del filial, que no ha marcat en els últims dos partits que ha jugat com a local / Els reusencs acumulen quatre sortides sense vèncer i tres de consecutives perdent i sense marcar; obligatori canviar la dinàmica a domicili.

Diumenge, 11:30 | Alcoyano - Olot
El Collao / Àrbitre: Benjumea Álvarez (Andalusia) | Darrer precedent: 0-0 (2013-2014; Segona B) / No hi ha baixes per sanció / Qüestió de positivisme: amb 50 punts, l'Hospi i l'Alcoyano empaten a la classificació però mentre a l'Hospi encara pensen en complicar la vida als de dalt a Alcoi es miren el tema amb més resignació després de la derrota a Lleida. Feia 8 partits que els de Sempere no perdien, però amb escàs marge d'error ara es troben a sis punts del quart amb quatre partits per davant / L'Olot es presenta a Alcoi amb un panorama similar al del Mestalla: +5 sobre les referències de descens però conscients que cal avançar feina abans d'haver de patir en un tram final que no es precisament fàcil. L'Olot ha guanyat un dels últims cinc partits i en fa tres que no guanya (dos punts sumats de nou possibles).

Diumenge, 12:00 | Ilicitano - Olímpic
Díez Iborra / Àrbitre: Sánchez Villalobos (Andalusia) | Darrer precedent: 1-0 (2013-2014; Migue) / Diego Jiménez (Olímpic), baixa per sanció / L'Ilicitano és un dels tres equips que pot confirmar el seu descens a Tercera aquest cap de setmana. Ho evitarà si derrota l'Olímpic; en cas contrari haurà d'estar atent al que facin Cornellà i Eldense / la derrota contra l'Eldense va complicar les opcions del filial, que havia protagonitzat una mínima reacció per continuar creient en la permanència / L'Olímpic viu més tranquil però encara precisa d'un parell o tres de punts per respirar tranquil. Els de la Costera acumulen quatre partits sense perdre (8 punts de 12 possibles).

Diumenge, 17:00 | Sant Andreu - Eldense
Narcís Sala / Àrbitre: Soto Grado (la Rioja) | Darrer precedent: 3-1 (2006-2007; Cervián, Rodri, Godino / Saura) / Luís Doménech (Eldense), baixa per sanció / Probablement el Narcís Sala acull el duel dramàtic de la jornada; una victòria de l'Eldense condemnaria el Sant Andreu a Tercera Divisió de manera matemàtica. Un triomf quadribarrat els podria deixar a cinc punts de la primera referència de permanència a manca de tres jornades: complicat però no impossible / El Sant Andreu ha marcat en set dels nou partits dirigits per Miguel Álvarez / L'Eldense suma dues victòries consecutives que permeten creure en la salvació després d'un moment complicat fa dues setmanes. Els blaugrana miraran de sumar el segon triomf consecutiu a domicili després de l'1-2 a Elx de fa quinze dies.

Diumenge, 17:00 | Villarreal B - Lleida Esportiu
Mini Estadi / Àrbitre: Herrero Arenas (Aragó) | Únic precedent: 1-2 (2013-2014; Juanto / Mario Fuentes, Mata) / Blázquez (Villarreal B), baixa per sanció / Partit retransmès en directe pel canal de YouTube del Villarreal CF / Amb 45 punts el Villarreal B necessita sumar algun punt més per respirar tranquil. Després d'una segona volta força irregular els de Paco López reben un Lleida Esportiu immers en la lluita per les eliminatòries d'ascens i que té escàs marge d'error davant la pressió d'Hércules i Reus Deportiu / Els blaus no acaben de carburar a domicili, on han guanyat quatre partits dels 16 que hi han jugat / El Villarreal B fa quatre partits que no guanya i tan sols ha sumat una victòria al Mini Estadi en els set partits que hi ha disputat aquest any 2015.

Diumenge, 18:00 | Badalona - Zaragoza B
Camp del Centenari / Àrbitre: Martínez Santos (Galícia) | Darrer precedent: 2-1 (2011-2012; Álex García, Serramitja / Brian) / Sergio López. Bermudo, Álvaro Vega, Lulu (Badalona), Goni i Carlos Javier (Zaragoza B), baixa per sanció / El filial del Zaragoza és l'altre equip que pot confirmar el seu descens matemàtic a Tercera aquest cap de setmana. Si guanya a Badalona haurà salvat el primer match ball però ho tindrà igualment complicat; els de Láinez tan sols han sumat un triomf a domicili en tot el curs i, evidentment, tota opció de permanència passa per derrotar un Badalona que té els deures pràcticament fets / Amb tot, els de Manolo González només han sumat un dels darrers dotze punts en joc però amb 47 punts ja no haurien de patir en aquest tram final / Ahir dijous, per cert, els escapulats anunciaven la renovació per tres anys del tècnic gallec.

Diumenge, 18:00 | Hércules - Cornellà
José Rico Pérez / Àrbitre: Moya Baena (Andalusia) | Primer precedent entre ambdós equips al camp de l'Hércules / Miñano (Hércules), Pere i Enric (Cornellà), baixa per sanció / Partit a priori desigual entre dos equips amb objectius ben diferents però obligats a no fallar / L'Hércules continua en zona noble però la derrota a Reus l'obliga a no fallar al Rico Pérez. Els alacantins han guanyat tres dels últims quatre partits a casa però continuen tenint dificultats arreu / El Cornellà, per la seva banda, es va complicar la seva continuïtat a Segona B amb la derrota davant l'Atlètic i fins i tot un punt a Alacant podria resultat insuficient. Els de Jordi Roger enllacen tres sortides sense perdre (Ilicitano, Sant Andreu i Badalona).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada