Etiquetes

13/4/15

#2bg3 | Resum de la 33a jornada

#2bg3 | Vídeoresum

#2bg3 | Marcadors
Mestalla 0-0 Lleida Esportiu (Crònica Mestalla / Lleida Esportiu)
Olímpic 1-1 Huracán (Crònica Olímpic / Huracán)
Mendoza / Tariq
Villarreal B 0-0 Alcoyano (Crònica Villarreal / Alcoyano)
Atlètic 1-0 Reus Deportiu (Crònica Atlètic / Reus)
Carlos Rodríguez
Ilicitano 1-2 Eldense (Crònica Ilicitano)
Sergi / Guardiola, Chupe
L'Hospitalet 0-1 Espanyol B (Crònica Blog)
Joan Jordán
Nàstic 3-0 Mallorca B (Crònica Nàstic)
Rocha, Xisco Campos, Jean Luc
Badalona 1-1 Cornellà (Crònica Badalona / Cornellà)
Álvaro Vega / Xemi
Sant Andreu 3-1 Zaragoza B (Crònica Sant Andreu / Zaragoza)
Xavi Jiménez, Rubén Martínez, Marc Vales (pp) / Pombo
Hércules 2-0 Olot (Crònica Hércules / Olot)
Rafita, Portillo

#2bg3 | Idees
Imatge: Laia Solanellas
Les matemàtiques comencen a dictar sentència. Des d'ahir al migdia, el Nàstic ja és equip de fase d'ascens a la Lliga Adelante. Després de la decepció de l'any passat, els grana tornaran a disposar de, com a mínim, una opció per retornar a la Lliga de Futbol Professional. Tot, després d'una gran segona volta... i d'haver patit per golejar (sí, sona estrany) un Mallorca B que s'ha complicat la vida de forma bàrbara. Rocha va obrir la llauna amb el seu sisè gol del curs i envia els d'Olaizola a la 16a posició després d'encadenar la cinquena derrota consecutiva (igualen la ratxa del curs 2012-2013). El Nàstic és líder amb 68 punts i eixampla a vuit la distància amb Huracán, que va deixar-se dos punts de forma dramàtica a Xàtiva. Perquè al minut 100 i després que el partit s'aturés per la caiguda d'una tanca en la celebració del gol de Tariq, el segon gol a la Lliga de Mendoza aiguava la festa d'un Huracán que ja es veia amb el cinquè triomf seguit al sac. Amb tot, els valencians tenen encarrilada la classificació per a les eliminatòries, amb +9 respecte el Reus, cinquè classificat.

Més s'ho hauran de treballar l'Hércules, el Lleida Esportiu i, sobretot, Reus i Alcoyano. A priori, cap més equip s'hauria d'afegir a la lluita per les dues places restants tot i que l'Hospi i el Badalona es troben a vuit punts d'un Lleida Esportiu que ja acumula uns 400 minuts sense veure porteria. Dissabte, almenys, els d'Idiákez marxaven de Paterna amb un punt que els deixa ja en quarta posició i agraïnt l'ensopegada del Reus a Son Malferit. Els de Natxo González van tornar a evidenciar dificultats en el seu paper de visitant i van apropar els de Siviero a la permanència a #2bg3. En van fer prou amb un gol tardà d'un Carlos Rodríguez que s'està erigint en jugador franquícia: 11è gol del futbolista cedit per l'Alcoyano i 5è triomf de l'Atlètic a casa en aquesta segona volta. Amb 51 punts, el Reus continua depenent dels seus marcadors per jugar la fase d'ascens, però el marge d'error desapareix amb el duel de diumenge contra l'Hércules a l'horitzó. Un Hércules que es desfeia de l'Olot per 2-0 amb gols de Rafita i Portillo i que deixa el Reus a cinc punts. Qui els ho havia de dir, després d'una temporada discreta, plena d'alts i baixos, que els alacantins tindrien encarrilada la classificació a manca de cinc jornades? L'Olot, en canvi, haurà de treballar encara per lligar la continuïtat a la categoria. El quart equip en discòrdia, l'Alcoyano, no passava dissabte de l'empat sense gols a Vila-real. Continuen imbatuts amb Sempere com a tècnic, defensivament mostren un nivell alt, però el cert és que el partit de diumenge a Lleida es presenta, potser, com l'última oportunitat per assaltar les places nobles.

Per sota, Cornellà i Sant Andreu van ser dos dels beneficiats de la jornada. Els verds van treure un punt agònic de Badalona gràcies a la diana de Xemi en temps de descompte. Sisena jornada sense perdre per als de Jordi Roger, que surten de la zona de perill (hi estava des de la jornada 16). Per la seva banda, el Sant Andreu s'aferra a les matemàtiques després de capgirar el gol inicial del Zaragoza B, el primer al curs de Pombo. Després, Xavi Jiménez i Rubén Martínez mantindrien l'esperança en un partit que acabaria en 3-1 i que donaria el primer triomf en vuit partits als quadribarrats. L'altre duel en zona dramàtica es resolia a favor de l'Eldense, que guanyava l'Ilicitano per la via ràpida amb gols de Guardiola i Chupe al primer quart d'hora de partit. Els d'Albés salven un match ball després de tres derrotes seguides i se situen a tres punts de 16è i 15è classificats; després de la reacció, en canvi, l'Ilicitano cau de nou a la darrera posició de la classificació. Finalment, l'Espanyol B agafava aire en vèncer per 0-1 l'Hospi amb gol de Joan Jordán i enterrava la ratxa de 14 sortides sense guanyar. Segona derrota d'un Hospi massa intermitent que haurà de lluitar per la Copa del Rei amb el quart classificat situat ja a vuit punts.

#2bg3 | Propera jornada
Dissabte, 16:30 | Zaragoza B - l'Hospitalet
Dissabte, 18:00 | Espanyol B - Badalona
Dissabte, 18:30 | Huracán - Ilicitano
Diumenge, 12:00 | Cornellà - Atlètic
Diumenge, 12:00 | Mallorca B - Sant Andreu
Diumenge, 12:00 | Reus Deportiu - Hércules
Diumenge, 17:00 | Olot - Mestalla
Diumenge, 18:00 | Eldense - Nàstic
Diumenge, 18:00 | Lleida Esportiu - Alcoyano
Diumenge, 18:00 | Olímpic - Villarreal B

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada