Etiquetes

16/4/15

Futbol Base | Prèvia - 18 i 19 d'abril

S'apropa el final de temporada i els equips cada cop tenen menys partits per definir, a favor o en contra, els seus objectius. Sí, parlem de futbol formatiu però competir és també clau en aquest procés i més enllà d'aprendre i passar-ho bé les nois que aquest cap de setmana saltin als diferents terrenys de joc seran els primers interessats a fer-ho bé. Jornada de 20 partits amb presència riberenca, ja que el Cadet D descansarà per la retirada del seu rival; amb tot, els de Jesualdo Escribá (que estan fent una gran temporada), tenen complicat l'ascens ja que el líder, l'Arrabal-Calaf B, té 10 punts més que els riberencs quan en queden 18 en joc i tan sols ha cedit dos empats en 22 jornades. El cap de setmana reparteix els partits entre els 12 de dissabte i els vuit restants de diumenge. Un dels més trascendentals serà el que acollirà dissabte a la tarda el Narcís Sala (18:15), amb un Sant Andreu que lluita per recuperar la Divisió d'Honor i un Juvenil A de l'Hospi que esgota les seves opcions de salvació encetant un tram final ben complicat, amb quatre aspirants a l'ascens i dos filials de la zona alta com a rivals. Amb tot, el triomf per 2-3 diumenge passat contra el Barcelona B dóna motius als de Jordi Galera per creure en remuntar una situació realment complicada.

Dissabte seran dos els equips que hauran de matinar de valent. El que més, un Benjamí C que visita el Sagnier (9:00 hores) per enfrontar-se a un Prat C que és 7è amb 42 punts. 44 tenen els de Rubén Díaz, que acumulen tres victòries seguides i que en el seu primer any ocupen una fantàstica quarta posició. Amb tot, l'Hospi té a tocar la tercera posició, objectiu clar d'un grup ambiciós que està gaudint de valent en un any històric. Tres quarts d'hora més tard serà el Benjamí D qui salti a la gespa de l'Agapito Fernández de la Vila Olímpic per enfrontar-se al Benjamí I dels barcelonins; els de Josep Carles Parés ocupen una tranquil·la novena posició i miraran de vèncer després d'unes quantes setmanes sense tastar el gust de la victòria. També dissabte serà el torn de l'Infantil C, que a la mateixa hora que el Primer Equip visiti el Zaragoza B a la Romareda (16:30 hores) rebrà el Sant Eulàlia en un dels derbis de la jornada. Els de David Méndez són líders del grup 2 de Primera Infantil i continuen el seu fre a fre amb el Júpiter B, màxim rival dels riberencs en la lluita per l'ascens.

L'altre derbi hospitalenc de la jornada s'haurà jugat hores abans (12:30 hores) al Parc de les Planes, on la Florida haurà rebut l'Aleví D de l'Hospi. Els de Dani Mañas ocupen la setena posició amb 30 punts i aspiren encara a arrabassar la sisena posició al Can Buxeres, un cop la permanència està virtualment assolida. Per diumenge al midgdia (13:45 hores) quedarà l'il·lusionant duel de l'Aleví E, que rebrà l'Aleví F del Vila Olímpica amb l'ànim de sumar un nou triomf que l'apropi a l'ascens. Però també hi haurà duels importants per la zona baixa, ja que els dos primers alevins de l'Hospi tenen un doble enfrontament amb el Cornellà. Dissabte (12:45 hores) serà el torn de l'Aleví B d'Óscar Guerrero, que té sis punts més que el primer equip en descens amb cinc jornades per davant. Diumenge (17:00) quedarà un duel molt més complicat per a l'Aleví A que dirigeix Pere Romeu; visiten un Cornellà que és segon i que tan sols ha perdut tres partits. A més, l'Hospi té tot just tres punts d'avantatge amb el Sant Gabriel B, primer equip en descens i que compta amb un partit pendent (jugarà el proper dimecres a Sant Cugat).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada