Etiquetes

13/4/15

Futbol Base | Resum, 11 i 12 d'abril

Ja és una realitat. Des de minuts abans de les 4 de la tarda de dissabte que el Cadet B del Centre d'Esports l'Hospitalet ja és, matemàticament, campió de Lliga del grup 3 de Primera Cadet. Els nois de Javier Jové van haver de patir de valent, probablement molt més del que haurien pensat en un primer instant, per celebrar el títol de Lliga en un partit molt tens al camp del Turó Peira. Els barcelonins van mostrar-se intensos al llarg dels 80 minuts i van avançar-se al primer temps amb un gol de vaselina de Raúl Torres i, fins i tot, haurien pogut ampliar la distància abans de marxar al descans. Després de 22 victòries en 22 jornades, l'Hospi havia de reaccionar per remuntar un partit que s'havia posat coll amunt, però un inici brillant del segon temps va fer-ho possible. Els riberencs van rondar un gol que va acabar arribant gràcies a una rematada de Pau Solsona. I quatre minuts després, l'explosió: Xavi Torres desviava un xut llunyà de Vini i establia el que seria 1-2 definitiu. 20 minuts després, jugadors, tècnic i familiars celebraven un títol més que merescut, el primer de la temporada al Futbol Base de l'Hospi. Tot seguit, podeu veure un petit vídeo d'aquesta celebració, posterior a un partit que vau poder seguir en directe mitjançant #HospiLive.

Sens dubte, va ser la nota destacada d'una jornada que encara té dos partits pendents: l'Infantil B rebrà demà (19:45, Estadi) la PB Anguera i l'Infantil A visitarà Llefià a finals de mes. Cap empat i un balanç de vuit victòries i deu derrotes riberenques. Sens dubte, la gran notícia va ser el triomf del Juvenil A de l'Hospi al camp d'un dels grans, el Barcelona B. Victòria per 2-3 que serveix per alimentar les opcions de permanència dels nois de Jordi Galera. Gols de Marc Casares (2) i Iván Valero que apropen els riberencs a Mataró, Mollet i Reus, equips que a dia d'avui se salvarien. Per la seva banda, el Cadet A d'Álex Moral, que debutava a la banqueta en substitució de David Sánchez, s'imposava per 3-1 al Sant Andreu B i continuen en cinquena posició.Més àmplia va ser la victòria del Benjamí C de Rubén Díaz al derbi hospitalenc davant del Can Buxeres B. Gols d'Italo (2), Izan (2), Joel (2) i Adrià per definir un 1-7 final que venjava la derrota de la primera volta a l'Annex.

Finalment, els dos altres equips del Futbol Base de l'Hospi que tenen clares aspiracions de guanyar la Lliga van treure endavant els seus partits. Especialment meritori va ser el triomf de l'Infantil C, que derrotava el Sant Andreu C per 1-3 al Narcís Sala i deixa els quadribarrats a nou punts de distància. Els de David Méndez continuen líders amb 61 punts, empatats amb el Júpiter, gràcies als gols d'Aleix, Roger i Dani Ramírez. Per la seva banda, l'Aleví E va golejar el Singuerlín per 2-5 i va sumar el seu 17è triomf consecutiu amb un protagonista indiscutible: Joel Ruiz va fer els cinc gols dels riberencs, líders amb 55 punts i que avantatgen el Can Buxeres B, segon, en 8 punts i la Montañesa B, tercera amb un partit pendent, en 10 unitats.