Etiquetes

18/4/15

La dictadura d'Alcaraz | Real Zaragoza B 0-1 CE l'Hospitalet

- Una altra genialitat d'Alcaraz resol un partit poc lluït a favor dels riberencs, que ja tenen 50 punts.
- Minuts abans, Carlos Craviotto s'erigia en heroi després d'aturar un penal a Diego Suárez.
- Feia 10 anys que l'Hospi no guanyava a Aragó. Els de Kiko Ramírez es mantenen amb opcions de fer playoff a quatre jornades del final. 
- SALA MULTIMÈDIA: rodes de premsa, galeria de fotos, vídeoresum del partit.

FITXA TÈCNICA

REAL ZARAGOZA B: Víctor, Guti (Pombo, 34'), Lasure, Marc Vales, Goni, Tarsi, Sergio Gil (Meseguer, 46'), Nacho Lafita (Isuardi, 71'), Carlos Javier, Diego Suárez i Kilian. 

CE L'HOSPITALET: Craviotto, Peque, Valentín, Aleix, Agus, Alcaraz, Luque (Vivi, 73'), Morgado (Joel, 73'), David Haro, Javi Martínez (Bueno, 60') i Carreras. 

Gol: 0-1 Alcaraz (77'). 

Àrbitre: José Caucelo Sace (Galícia). Ha amonestat els locals Lafita (27'), Carlos Javier (71'), Marc Vales (81') i Goni (85') i els visitants Peque (60'), Craviotto (69') i Alcaraz (91'). 

Incidències: partit corresponent a la jornada 34 del Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B celebrat a La Romareda davant d'uns 500 espectadors. Tarda assolellada a Saragossa. A l'Hospi, Oliver i Nacho Ruiz han completat la convocatòria; al Zaragoza B ho han fet Sergio Sanz i Esteve.

La terra de Conchita Pérez, la poligrafista del Sálvame Deluxe, va ser generosa amb l'Hospi. És allò de les dinàmiques, d'aquells detalls que quan tot va malament et resulten desfavorables i quan la cosa va bé, van a favor. En aquest cas el perjudicat era un Zaragoza B que sense ser pitjor que l'Hospi (i potser tampoc millor, compte) esgotava les poques opcions de salvació i passarà la nit i la setmana amb un peu mig a Tercera Divisió. Una temporada li haurà durat l'aventura al filial blanquillo, poc intens una primera meitat avorridíssima i desgraciat en una segona meitat on ha tingut les millors ocasions però, coses del destí, ha vist com fins i tot Craviotto li aturava un penal a Diego Suárez i com, poc després, Alcaraz feia un dels seus clàssics golassos de falta en una de les poques opcions de gol de l'Hospitalet en tot el partit. Per totes aquelles vegades que l'Hospi no va endur-se un major premi. Victòria de mínims per trencar una petita miniratxa i mantenir l'esperança matemàtica de lluitar pel playoff i l'esperança real de jugar per sisena edició consecutiva la Copa del Rei. Que està molt bé, eh?

Poques novetats en l'onze inicial que saltava sobre la perfecta gespa natural de l'estadi municipal de La Romareda. Javi Martínez era titular per quart cop (no ho era des de la jornada 25) en detriment d'un Joel que després de quatre partits sortint d'inici arrencava el partit des de la banqueta. Poc ambient i força calor per obrir un matx que ben aviat definiria els nervis d'un Zaragoza B que poc semblava que es jugava mantenir la categoria. L'Hospi, per la seva banda, tocava còmodament sense crear perill sobre la porteria de Víctor Ibáñez. Peque seria el primer a provar-ho amb un intent llunyà que es perdia per sobre del travesser (4') però seria Alcaraz qui gaudiria de la millor opció del primer temps; després d'un servei de cantonada quan el més fàcil era enviar-la dins, el cop de cap del '6' de l'Hospi marxava inexplicablement a l'esquerra de Víctor (27').

Correcte. Havien passat 27 minuts sense cap acció amb cara i ulls en cap de les dues àrees i en passarien encara tres més per comptabilitzar el primer xut a porta dels de Láinez, amb una rematada de Raúl Goni que Craviotto blocava amb seguretat (30'). Instants després, el tècnic del Zaragoza B feia el primer canvi, tècnic, tot donant entrada a Pombo en detriment de Guti. Retorn a la defensa de quatre però panorama invariable: només Diego Suárez seria capaç de dur perill a la porteria de l'Hospi, però el seu xut topava amb una bona intervenció de Craviotto, que enviava l'esfèrica a córner (41'). Quant a l'Hospi, poc bagatge i sensació de domini decreixent: una rematada massa creuada de David Haro des de l'interior de la gran seria l'altra ocasió de gol destacable abans de tancar la paradeta i anar a fer un refresc (31').

Abans d'iniciar el segon temps Láinez començava a cremar totes les naus amb l'entrada de Meseguer per Sergio Gil. Els aragonesos saltarien a la gespa amb un altre aire i el seu inici convidava a l'optimisme per als seus aficionats. Una rematada en pròpia porta d'un defensa de l'Hospi s'estavellaria al pal en la primera ocasió clara del Zaragoza B en el segon temos (50'). Els locals prenien més riscos i l'Hospi trobava espais a la contra; tot i les 'facilitats', l'Hospi estava gris en la presa de decisions: Carreras provava sort amb una rosca que marxava fora per ben poquet (51') i Víctor aturava sense problemes l'intent des del mig del camp d'Alcaraz (53'). Dues accions que eren un oasi dins del domini aragonès, que continuava amb una rematada de Tarsi a centrada de Meseguer que aturava Craviotto (57'), amb la nova intervenció del lleidatà per evitar la diana de Lasure (58') i amb la rematada als núvols de Kilian Grant després d'una bona acció de contracop del filial (64').

Aleshores, Bueno ja havia entrat en substitució de Javi Martínez. Poc després, el partit hauria pogut canviar en un malentès entre Valentín i Craviotto que acabaria en penal del porter de l'Hospi sobre Lafita. L'error, si se'n pot dir així, el convertia el capità de l'Hospi en encert: Craviotto endevinava segons després la intenció a Diego Suárez i aconseguia refusar la pena màxima per mantenir l'empat en l'electrònic de La Romareda (69'). El destí girava l'esquena al filial, però per fer-ho més evident una falta sense perill aparent, ja dins el darrer quart d'hora de partit, acabaria d'enfonsar els de Láinez: falta lateral a favor de l'Hospi, execució de Rubén Alcaraz amb cama dreta i barraca. Golàs. Un altre. Al minut 77 Ironman anotava el seu novè gol (novè, eh?) del curs per avançar l'Hospi a Saragossa. Una diana que segellava el partit vist que el Zaragoza B, tot i intentar-ho de forma tímida, semblava resignat a la derrota i al descens. Per desgràcia, l'Hospi no trobaria la manera de tancar el partit: d'ocasions per caçar el rival a la contra n'hi hauria, a dojo, però novament els riberencs estarien desencertats en la darrera passada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada