Etiquetes

16/5/15

Apurant la Copa | CD Olímpic - CE l'Hospitalet (diumenge, 17:00)

CD OLÍMPIC - CENTRE D'ESPORTS L'HOSPITALET
Diumenge, 17 de maig - 17:00 hores | Camp Murta
Jornada 38 | Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B

Possible onze de l'Olímpic: Jacobo, Pablo Revert, Kike Alcázar, Mendoza, Pepín, Valiente, Rifaterra, Víctor Ruiz, Samu, Álex Vaquero i Cortell.

Possible onze de l'Hospi: Craviotto, Peque, Valentín, Aleix, José Rodríguez, Alcaraz, Vivi, Bueno, Javi Martínez, David Haro i Morgado.

Àrbitre: Alfonso Melgares de Aguilar Fernández (Múrcia).

L'Hospi tancarà demà a Xàtiva alguna cosa més que la temporada. Arriben temps fotuts al club i després d'assegurar la permanència a la categoria fa unes quantes jornades el proper curs s'albira tremendament desconcertant. Foc nou sense cap criteri esportiu lògic el que ha decidit dur a terme la Junta Directiva (encara no ratificada) del Centre d'Esports l'Hospitalet. Però ja hi haurà temps per parlar de tot això. Quan al tema purament futbolístic, l'Hospi tancarà la paradeta al mateix escenari que l'any passat: Xàtiva. I de nou, amb coses en joc; l'Hospi compta amb alguna possibilitat de jugar la propera edició de la Copa del Rei, però tot passa per vèncer l'Olímpic i esperar les ensopegades d'un bon grapat d'equips per tal de convertir-se en el 22è equip de Segona B. És a dir, que per escasses que siguin les opcions l'Hospi sí que es jugarà alguna cosa a Xàtiva. I si no, també: el respecte a uns colors que alguns nouvinguts semblen haver perdut completament.

Els riberencs, a banda d'esgotar les seves opcions de jugar la Copa del Rei també confien a donar una bona imatge en el seu darrer desplaçament del curs després de la rebregada que van patir a Elda (i que no va caure gens bé a alguns del responsables del club que, per cert, mentre l'Hospi jugava contra l'Eldense eren a la llotja d'un altre camp de #2bg3). El triomf contra l'Huracñan va servir per acomiadar-se de l'afició amb un millor regust de boca i l'equip vol mantenir aquesta imatge en el duel de demà contra un Olímpic que ha protagonitzat una gran segona volta i que fa sis partits que no perd a casa. De cara al duel de demà, Kiko Ramírez compta amb les baixes d'Agus, Nacho, Luque i Boris per motius físics; a més, Canario i Nano no viatgen a València per decisió tècnica. Així, Joel és l'única novetat de la darrera convocatòria de la temporada.

Al davant, com dèiem, un Olímpic que després d'una enorme segona volta va quedar-se sense opcions de lluitar per una plaça a la propera edició de la Copa del Rei amb la seva derrota per 2-1 al camp del Sant Andreu. Tot i això, cap retret a un equip que molts donàvem com a candidat al descens abans de començar la temporada i que tot i passar per una primera volta d'allò més complicada (bé ho sap el tècnic de l'Olímpic, Sandroni, que va rebre un ultimàtum abans de jugar al camp de l'Huracán). En un any complicat i novament amb un dels pressupostos més baixos de la categoria l'Olímpic s'ha sobreposat a les adversitats i ha tornat a confiar en la fortalesa del seu bloc per tornar a dibuixar una temporada de mèrit que volen arrodonir amb la presència de l'equip entre els 10 primers; ara l'equip és 11è després de l'empat del Villarreal B contra el Nàstic.

De cara al partit de demà, Sandroni podria haver de recórrer novament a l'equip juvenil per tancar la llista de convocats vist el gran número de baixes que té el quadre xativí. L'única bona notícia és el retorn d'Álex Cortell després d'un partit de sanció. Pel mateix motiu serà baixa Dani Gómez, que va veure la cinquena groga del curs a Sant Andreu; l'oriolà completa la llista de baixes, iniciada pels lesionats Diego Jiménez, Toni Vela, Marenyà i Mario. A més, tal com ja va passar al Narcís Sala, Jacobo tornarà a gaudir de minuts sota pals en detriment d'un David Rangel que tornarà a ser l'ocasional porter suplent de l'Olímpic. Tot i no tenir opcions de Copa, l'Olímpic voldrà acomiadar-se de la seva afició amb una bona imatge i un triomf que li serviria per avançar l'Hospi a la classificació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada