Etiquetes

1/6/15

#2bg3 | Resum de la jornada. Playoff, dia 2

#2bg3 | Vídeoresum

#2bg3 | Marcadors
Huracán 2-1 UD Logroñés
(Crònica Huracán / UDL)
Jesús Rubio, Javi Navarro / Camochu
Murcia 0-1 Hércules (Crònica Murcia / Hércules)
Fran González
Eldense 2-3 Avilés
Doménech, Guardiola / García, Gerardo, Geni
Nàstic 3-1 Huesca (Crònica Nàstic / Huesca)
Lago Junior, Rocha, Marcos / Mainz
Reus Deportiu 1-1 Racing Ferrol (Crònica Reus / Racing)
Fran Carbia / Marcos Álvarez
---------------------------------
ATLÉTICO LEVANTE 2-1 Tarazona
GERNIKA 3-1 Mercadal
NUMANCIA B 1-0 Figueres
POBLA DE MAFUMET 1-0 Tuilla
PEÑA DEPORTIVA 1-0 Racing B

LLOSETENSE 3-0 Unión Adarve
Varea 2-2 EBRO
Formentera 1-2 PEÑA SPORT
Teruel 1-2 SANLUQUEÑO
Castellón 0-2 LINARES DEPORTIVO
JEREZ 2-0 Europa
JUMILLA 3-2 Ascó
Novelda 0-1 IZARRA
Quintanar 2-3 SARIÑENA
SAN FERNANDO 4-1 Ontinyent

#2bg3 | Idees
Imatge: Esports del Camp
El Nàstic i l'Eldense són els dos triomfadors del cap de setmana; tarragonins i alacantins van executar ahir al matí els seus objectius de la temporada: l'ascens dels grana a la Lliga Adelante i la permanència dels del Baix Vinalopó a #2bg3. Mediàticament, el retorn del Nàstic al futbol professional després de tres cursos al futbol de bronze va tenir més ressò; després d'un primer temps sense massa ocasions els de Vicente Moreno es van deixar endur per un Nou Estadi que va registrar la millor entrada del curs i va passar per sobre del Huesca. Van marcar tres dels quatre màxims golejadors de l'equip aquest curs: Lago Junior, Rocha i Marcos Jiménez, que va dur el deliri amb una delicatessen en forma de vaselina; el gol tardà de Mainz va servir, només, per maquillar un marcador que permet els tarragonins abandonar el drama (per a ells) de la Segona Divisió B. Un drama que té un gust dolcíssim per a l'Eldense, que va certificar la salvació i va fer bo l'1-4 de l'anada a Avilés. Sí, va ser un partit estrany, el de tornada: els d'Albés van avançar-se per 2-0 amb un golàs de Luís Doménech i el comiat golejador de Sergi Guardiola (17 dianes) abans de marxar a Alcorcón. 6-1 de global, relaxació i tres gols consecutius de l'Avilés abans del 90 van fer pensar en algun possible ensurt. Els asturians cauen a Tercera Divisió, Clarkson no seguirà agafant les regnes de l'entitat; l'Eldense respira després d'un curs mogudíssim però havent assolit una permanència més que merescuda. Amb 51 gols, els blaugrana seran un dels màxims golejadors #2bg3 del curs.

La mala notícia va protagonitzar-la el Reus Deportiu, l'únic equip incapaç de superar la seva eliminatòria. l'1-0 del Ferrol va pesar massa per als de Natxo González, que tot i intentar-ho van veure com un gol a la contra de Marcos Álvarez els deixava amb el passi ben coll amunt. Amb 20 minuts més propina per davant, Fran Carbia va aconseguir el gol de l'empat per, almenys, mantenir la imbatibilitat dels reusencs a l'Estadi Municipal en el darrer mig any. Alegria a les filles gallegues i decepció a Reus després d'una temporada d'alts i baixos però indiscutiblement històrica amb la disputa de la primera fase d'ascens a Segona en la història del club.

Dissabte, els dos equips de #2bg3 van competir fins a extrems insospitats per treure endavant els seus partits, per guanyar-los i passar a la segona eliminatòria. Especialment agònic i polèmic va ser el duel a Torrent entre Huracán i UD Logroñés. Triomf (2-1) per als de Seligrat en un partit que, sí, va tenir de tot: dos penals favorables als locals, dues expulsions a les files riojanes, remuntada dels valencians, Pulido Santana lesionat i molta, molta tensió al camp i a les graderies. A la gespa, Camochu classificava els visitants amb el 0-1 provisional però Huracán, després de fallar un penal, es guanyava el dret a 30 minuts de propina amb una pena màxima que, aleshores sí, clavava Jesús Rubio. A la pròrroga, el setè gol del curs de Javi Navarro feia esclatar l'eufòria al San Gregorio, que viurà (mínim) una altra ronda de playoff. També hi posaria picant i emoció l'Hércules, obligat a marcar en un camp complicat com la Nueva Condomina. Acompanyats d'un miler i mig d'aficionats, els de Manolo Herrero van esperar al minut 88 per avançar-se amb l'únic gol del partit, obra de Fran González. Un 0-1 que valia el seu pes en or i, de retruc, una classificació que permetrà tornar a veure futbol al Rico Pérez diumenge vinent (18:00 hores).

#2bg3 | Resultat de la primera eliminatòria
Ascendits a Lliga Adelante: Nàstic i Oviedo

Jugaran la segona eliminatòria: Huesca, Cádiz, Huracán, Hércules, Guadalajara, Racing Ferrol, UCAM i Bilbao Athletic/Villanovense

Baixen a Tercera: Avilés i Las Palmas Atlético

Tercera | Resultat de la primera eliminatòria
Ascendits a Segona Divisió B: Mérida UD, Ebro, Rayo Majadahonda, Talavera de la Reina, Arandina, Jumilla, Peña Sport, Mensajero i Linares Deportivo.

Jugaran la segona eliminatòria: Laredo, Varea, Condal, Portugalete, Algeciras, Ascó, Formentera, Pontevedra, Castellón, Pobla de Mafumet, Atlético Levante, Gernika, Numancia B, Peña Deportiva, Haro, Martos, Gerena, Llosetense, Osasuna Promesas, San Pedro, San Juan, Manzanares, Deportivo B, Gimnástica, Cayón, SD Logroñés, Arenas, Segoviana, Murcia Imperial, Sariñena, Izarra, Atlético Sanluqueño, Jerez, Palencia Balompié, Extremadura UD i San Fernando/Ontinyent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada