Etiquetes

5/9/15

#2BG3 | RCD Espanyol B 3-2 FC Barcelona B

-> En un partit preciós, l'Espanyol B martiritza el filial blaugrana a base d'estratègia i d'insistència i s'enduu la segona victòria en dos partits a casa.
-> Els de Gerard López, tendres al darrere, han tirat de qualitat individual per mantenir-se dins el partit però marxen de buit de Sant Adrià i rebran l'Hospi havent sumat un punt de nou possibles.
-> RODA DE PREMSA de Lluís Planagumà, entrenador de l'Espanyol B.
-> RODA DE PREMSA de Gerard López, entrenador del Barcelona B.
-> GALERIA D'IMATGES de l'Espanyol B 3-2 Barcelona B.

FITXA TÈCNICA

RCD ESPANYOL B: Andrés, Marc Navarro, Lluís López, Aarón, Galas, Borja, Álex Serrano, Rufo (Marc Roca, 77'), Robert, Entrena (Lucas Porcar, 67') i Dalmau (Miquel Ripoll, 82').

FC BARCELONA B: Ortolà, Godswill, Robert Costa (Enguene, 78'), Rodri, Grimaldo, Samper, Gerard Gumbau, Cámara (Maxi Rolón, 54'), Aitor (Ros, 70'), Babunski i Dongou.

Gols: 1-0 Dalmau (9'); 1-1 Gerard Gumbau (19'); 2-1 Dalmau (30'); 2-2 Aitor (43'); 3-2 Marc Navarro (75').

Àrbitre: Iván González González (Illes Balears). Ha amonestat els locals Rufo, Robert, Ripoll, Aarón, Borja i Galas i els visitants Samper, Gerard Gumbau, Rodri, Maxi Rolón i Grimaldo.

Incidències: partit corresponent a la jornada 3 del Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B celebrat a la Ciutat Esportiva Dani Jarque davant d'uns 1.500 espectadors. Bon ambient en una tarda assolellada i amb bona temperatura. Partit retransmès per Esport3. A l'Espanyol B, Franco Russo i Rubén han completat la convocatòria; al Barcelona B ho han fet Palencia i Suárez.


Ens ho hem passat d'allò més bé. Pels que érem neutrals (més o menys), el derbi entre l'Espanyol B i el Barcelona B ha estat una perla pel que acostuma a ser habitual al grup 3 de Segona Divisió B. Gols, intensitat, polèmica, bon ambient a les graderies... ingredients que fan una miqueta més gran aquest cortijo nostre del #2bg3. A la gespa, l'Espanyol B ha estat millor que el rival i ha acabat guanyant. I no de forma fàcil, perquè igual que els de Planagumà no han desistit els blaugrana, tot i l'enorme marge de millora que tenen per davant, han venut cara la seva pell i han estat capaços d'igualar el partit en dues ocasions abans d'arribar al descans. Si fa dècades el video va matar l'estrella de la ràdio avui ha estat l'estratègia la que ha fulminat (com ja va fer-ho a Cornellà) un tendre Barcelona B que precisa de molt més que els recursos individuals (que ja se li presuposaven) per fer un bon paper enguany a Segona Divisió B. I no parlem d'ascens ni tan sols de playoff.

La sensació, des de fora, és que l'Espanyol B ha començat amb una marxa més que el rival. O amb dues. No ha sorprès, doncs, que els pericos fossin els primers a colpejar fruit d'una impecable rematada de Dalmau a la sortida d'un córner (9'). Els de Gerard López han reaccionat i deu minuts després igualaven el partit amb un gran gol de Gumbau després d'una bona centrada de Cámara al punt de penal (19'). Més enllà dels gols, el partit ha estat ple d'arribades especialment per part d'un Espanyol B que ha tingut en Entrena i en Marc Navarro dos dels homes més destacats dins del bon partit que han fet els blanc-i-blaus, que abans de la mitja hora de partit tornaven a posar-se per davant gràcies, novament, a un Adri Dalmau que rematava a plaer una bona assistència de Rufo (29'). S'ha hagut de treure la són de les orelles, el Barcelona B, que ha guanyat presència ofensiva al darrer quart d'hora, especialment gràcies a un Aitor Cantalapiedra que ha avisat amb un xut que Andrés ha enviat brillantment a córner (39') però que no ha perdonat minuts més tard rematant al fons de la xarxa un potent xut des de dins de l'àrea gran (43'). Els blaugrana n'havien fet prou amb quatre pinzellades personals per marxar al descans amb vida.

El frenètic ritme de joc de la primera meitat s'ha vist reduït a la segona meitat, en part perquè Planagumà ha buscat ajustar algunes posicions. El partit ha passat de mode bogeria a mode #2bg3, amb un Barcelona B que ha controlat l'inici de la represa sense trobar rematada. L'Espanyol, en canvi, sí que ha portat més perill a la porteria d'Ortolà i Entrena ha tingut una bona opció per fer el tercer (63'). Finalment, ha hagut de ser mitjançant la pilota aturada que l'Espanyol B ha assestat el tercer i definitiu cop al filial culer, després d'un córner executat per Álex Serrano i rematat de cap amb mestria per Marc Navarro, que segellava una actuació enorme (75'). Tot i l'avantatge mínim, els locals sabien que no podien confiar-se amb un quart d'hora per davant. De fet, Andrés ha hagut de tornar a aparèixer per salvar l'empat de Dongou, per bé que els de Planagumà també haurien pogut sentenciar al contracop per poc que Lucas Porcar hagués estat més encertat o si l'àrbitre (11 grogues finalment, fidel a un estil) hagués vist unes mans dins l'àrea visitant. Al final, reguitzell de grogues a l'afegit i eufòria entre la parròquia periquita; l'equip suma sis punts després de tres jornades i, de moment, deixa l'etern rival a cinc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada