Etiquetes

26/9/15

Filial | Hospi B 5-1 Sarrià B

-> Els de Rafa Beltrán golegen el Sarrià B per 5-1 en un partit més complicat del que reflecteix el marcador final.
-> L'Hospi B, que ja guanyava per 2-0 abans de superar el primer minut de partit, suma sis punts de sis possibles i seguirà com a líder.
-> GALERIA DE FOTOS de l'Hospitalet B 5-1 Sarrià B.

FITXA TÈCNICA

CE L'HOSPITALET B: Héctor, Piti, Kike (Aarón, 79'), Rober (Williams, 60'), Jayson, Jordi Vera (Ricapa, 67'), Joaquín, Javi Maca, Álex Maca, Jordi Galindo i Jordi Naranjo (Moha, 46').

CP SARRIÀ B: Xavi, Jordi, Pol Masvidal, Albert Andreu, Parra, Óscar, Pau, Pol Vives, Marcel, Enric i Viñas. També han jugat: Nil, Víctor, Jordán, Sergi i Tomàs.

Gols: 1-0 Javi Maca (1'); 2-0 Jordi Galindo (1'); 2-1 Viñas (28', pen); 3-1 Jordi Galindo (43'); 4-1 Joaquín (77'); 5-1 Moha (80').

Àrbitre: Juangran Muela. Ha amonestat els riberencs Jordi Naranjo, Javi Maca i Jordi Vera i els visitants Pol Vives, Víctor, Viñas i Nil.

Incidències: partit corresponent a la jornada 2 del Campionat de Lliga del grup 17 de Quarta Catalana celebrat a l'Estadi de Futbol de l'Hospitalet davant de poc més d'una cinquantena d'espectadors.

A vegades les coses semblen el que no són. Al futbol, també. L'Hospi B ha derrotat aquesta tarda el Sarrià B per un clar 5-1 en el seu debut a l'Estadi però el partit ni de bon tros ha estat tan fàcil com la diferència final pugui fer pensar. I això que la tarda pintava a històrica ja que en qüestió d'un minut els de Rafa Beltrán ja guanyaven, atenció, per 2 gols a 0. En la primera acció del partit i després del servei de centre, un xut des de camp contrari de Javi Maca sorprenia el porter del Sarrià B (1'). La cosa no quedava aquí, ja que pocs segons després era Jordi Galindo, de cap, qui eixamplava distàncies en un inici fulgurant de partit (1'). El cert, però, és que el partit s'ha anivellat per bé que tots dos equips han tingut ocasions per marcar. Han estat els visitants, però, els qui han retallat distàncies amb un penal que ha transformat Viñas abans de la mitja hora de partit (28'). Però no era el dia dels barcelonins, que abans del descans han perdut dos futbolistes per lesió i han encaixat el tercer gol, obra novament de Galindo (43').

Amb el 3-1 marxàvem al descans i arrencava un segon temps menys intens que no pas el primer, tot i que els de Rafa Beltrán han acabat imposant la seva teòrica superioritat per acabar de dibuixar el 5-1 definitiu al darrer quart d'hora de partit. Al minut 77 Joaquín anotava el 4-1 aprofitant un contracop dels riberencs i definint perfectament davant la sortida del meta visitant Xavi; tres minuts després era Moha qui rematava a plaer una bona centrada d'un company per establir el marcador final de 5-1. Tres punts més que mantenen l'Hospi B al capdavant de la classificació del grup 17 de Quarta Catalana.