Etiquetes

14/9/15

#FUTBOLH | Resum de la J2

-> La Florida torna a Tercera Catalana amb una victòria per la mínima (2-1) contra el Vilassar de Dalt en un partit marcat pels tres penals que es van xiular.
-> Jornada per oblidar dels riberencs de #2cat i #3cat amb l'únic triomf de La Florida, tres empats i quatre derrotes.
-> GOLS (0-1, 1-1, 2-1) de La Florida 2-1 Vilassar de Dalt.
-> VÍDEORESUM del Junior 1-1 Gornal (via Cugat.cat).
-> VÍDEORESUM del Sant Cugat 3-2 Uni (via Cugat.cat).

Arribar i moldre. La Florida va estrenar-se a Tercera Catalana una setmana més tard del compte però va anar a dinar amb un somriure després d'endur-se un partit complicat davant el Vilassar de Dalt per la mínima (2-1). Sembla mentida que amb el grapat d'ocasions que va tenir el quadre hospitalenc el partit s'hagués de resoldre des del punt de penal, però els de Porras van haver de capgirar un marcador advers fruit d'un penal transformat pel visitant Buitre (35'). Afortunadament, Joel Jiménez va aconseguir igualar el partit abans del descans amb un altre penal assenyalat pel col·legiat Ben Hamou Skali (44'). Al segon temps el domini local va intensificar-se: si a la primera meitat Joel, Moreno i José Miguel havien tingut les millors opcions de la Flori, José Miguel González va mantenir-se insistent i va desaprofitar un parell d'ocasions claríssimes per avançar el seu equip. Tanmateix, va haver de ser el tercer penal del matí, novament transformat per Joel (75') el que acabés desnivellant la balança a favor dels hospitalencs, que diumenge vinent visitaran el Turó Peira.

Segona Catalana - Grup 3
Junior 1-1 GORNAL
Bon punt el que va sumar dissabte el Gornal de Santisteban a Sant Cugat. Els riberencs van avançar-se just abans del descans després que un defensa desviés una centrada de Chiqui al fons de la xarxa. Tot i els esforços, el Gornal va acabar cedint dos punts al tram final del partit que impedeixen el sis de sis.

Sant Cugat 3-2 UNIFICACIÓN BELLVITGE
Segona derrota en dos partits pels de José Moreno en un partit marcat, com el de la Florida, pels tres penals que es van assenyalar. Els hospitalencs van avançar-se al primer temps amb un gol d'Ezequiel però els vallesans van remuntar i van sentenciar el partit amb un 3-1 que només va poder maquillar Alejandro Moreno amb una diana a dos minuts del final.

Tercera Catalana - Grup 10
Terlenka 2-2 SANTA EULÀLIA
El Santa de Miki Rodríguez va desaprofitar una bona ocasió per situar-se al capdavant de la classificació i va llançar a la brossa l'avantatge de 0-2 que havia aconseguit gràcies als gols de Ricky Pascual i Daniel André al primer temps, però els pratencs van igualar a la segona meitat i van salvar un punt en el seu debut com a locals a Tercera Catalana.

Dinàmic Batlló 4-3 HOSPITALENSE
L'Hospitalense no va poder rescatar res de positiu de l'Energia en un partit on va anar a remolc durant la majoria de minuts. Els de Murillo van igualar un 2-0 advers amb les dianes d'Èric i de Gorka però el Dinàmic, amb els ex riberencs David Ceballos i Moha a les seves files, van tornar a agafar distància amb un 4-2 que Álex Pons només va poder retallar amb un gol al final del matx.

Almeda 1-0 CAN BUXERES
El Canbu va perdre el primer partit del curs al camp de l'Almeda per culpa d'un gol del local Espada al minut 31. Tot i que els cornellanencs van acabar amb 9 homes per les expulsions de Perales i Aitor, els de Julián García no van poder igualar el partit.

Catalònia 3-3 PUBILLA CASAS
Partit ple d'alternatives el que es va viure ahir a la Barceloneta. El Pubilla s'avançava amb un gol de penal de Javi Pelegrín però el partit es complicaria abans del descans amb dos gols del Catalònia i l'expulsió de David Pelegrín. Tot i la inferioritat numèrica els hospitalencs van tornar a capgirar el marcador amb els gols de Juan Vílchez i de Javi Pelegrín, novament des del punt de penal, tot i que no van poder mantenir el 2-3 ja que el Catalònia va igualar el partit a vint minuts del final.

Tercera Catalana - Grup 11
CAN PI 1-5 Sants B
Dura derrota del Can Pi en la seva estrena com a local. Els hospitalencs van aguantar prou bé fins al descans amb un 0-1 provisional al marcador però l'expulsió d'Alberto Prieto (55') va deixar sense opcions un Can Pi que va rebre tres gols entre els minuts 58 i 65. Borja Arribas va marcar el gol de l'honor a cinc minuts del final per bé que els santsencs van arrodonir el triomf amb una diana de penal.