Etiquetes

5/10/15

#2BG3 | Xifres i lletres - J7

10.702 espectadors s'han reunit aquest cap de setmana als camps del grup 3 de Segona Divisió B. És la xifra més baixa de les set jornades que portem disputades, empitjorant els 10.785 de la primera jornada. I és que en cinc dels deu terrenys de joc l'entrada no va superar els 500 espectadors, amb els 350 de l'Hospitalet-Atlètic Balears com a pitjor assistència, seguida de prop pels 425 de Cornellà o els 450 de Lloseta i la Pobla de Mafumet. Només tres camps van superar el miler d'espectadors: el Collao, l'Estadi Municipal d'Olot i un Rico Pérez que va registrar la millor assistència del cap de setmana amb els 4.100 espectadors de l'Hércules-Badalona.

8 anys i mig feia que un futbolista de l'Alcoyano no feia 3 gols en un mateix partit de Lliga. Ahir al Collao Álex Rubio, suplent d'inici, va sortir a la segona part en substitució de Yacine i va destrossar el Reus amb tres gols en 13 minuts: 52', 57' i 65'. Per acabar d'arrodonir la tarda, Andrés Palop va decidir substituir-lo sis minuts abans del final per tal que rebés l'ovació de la parròquia alcoianista. Com dèiem, des de gener de 2007 que un futbolista del CD Alcoyano no feia un triplet amb els del Collao. En aquella ocasió va ser Félix Prieto qui va sotmetre un altre equip català, el Terrassa FC, amb tres gols que van dibuixar el 3-1 definitiu. Era el segon hat-trick del futbolista salmantí en aquell curs 2006-2007, ja que el mes d'octubre n'havia fet un altre contra el Badalona (3-0).

27 expulsions ha sofert ja Luís San Julián Rodrigo, migcampista d'Huracán. Ahir a la Pobla de Mafumet el futbolista valencià va ser expulsat a dos minuts del final, ja amb l'1-2 definitiu a l'electrònic per "agafar un contrari i impedir que avancés". Era la segona groga (n'havia vist una al minut 65) i deixava el seu equip amb 10 homes davant d'un rival que també s'havia quedat amb 10 homes segons abans. San Julián és el futbolista en actiu que més vermelles ha rebut a Segona Divisió B, si bé és cert que havent debutat l'any 1998 la cosa dóna per a moltes històries. Tanmateix, feia un any i mig que 'Sanju' no era expulsat en un partit de Lliga, d'ençà que ho fos a l'Olot 3-2 Huracán d'abril de 2014.

El 5-1 de dissabte al Villarreal B 5-1 Lleida Esportiu, a banda d'espectacular. va ser també històric per alguns motius. El primer, perquè era el primer cop des de la seva fundació l'any 2011 que els blaus encaixaven cinc gols en un partit oficial. Fins ara, els quatre gols que li havia fet l'Hospi el 2011 i el 2014 al Camp d'Esports eren el màxim de dianes que els de la Terra Ferma havien encaixat en partit de Lliga. Dissabte, a més, van rebre els cinc gols en qüestió de 24 minuts, entre el 62 i el 86. Una golejada que també va ser històrica per al filial groguet, que a més diumenge confirmava la recuperació de la primera plaça gràcies a la derrota del Cornellà. La de dissabte era la victòria més àmplia del minisubmarí des del mes de setembre de 2010, quan aleshores a la Lliga Adelante va golejar la Ponferradina al Toralín per un contundent 1-5.

La nit i el dia. El Cornellà mostra dues cares ben diferents a les primeres i a les segones parts. Ahir els de Jordi Roger encaixaven la seva primera derrota del curs a mans de l'Eldense (0-1) per culpa d'un gol de Damián Petcoff en temps d'afegit. La diana, a més, confirmava aquesta bipolaritat cornellanenca, ja que els verds són el millor equip del grup si només tenim en compte les primeres meitats: sumen 17 punts de 21 possibles i han marxat al descans guanyant en cinc partits i empatant en els dos restants. En canvi, el Cornellà és el cinquè pitjor conjunt a les segones meitats amb 6 punts de 21 possibles; només en una ocasió ha aconseguit millorar el parcial del descans (va ser a la J2, a Badalona, on va passar de l'empat sense gols inicial al 0-2 final gràcies als gols d'Enric i de Dani Martí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada