Etiquetes

10/10/15

I el càntir es va trencar | Valencia Mestalla 2-1 l'Hospitalet

-> Un Hospi garrepa cau de forma cruel a Paterna amb un gol en temps d'afegit d'Iban Salvador.
-> Tot i un bon inici els de Cifuentes es veuen clarament superats per un bon Mestalla.
-> RODA DE PREMSA de Martí Cifuentes (L'H).
-> RODA DE PREMSA de Curro Torres (VME).
-> DECLARACIONS d'Iban Salvador, jugador del Mestalla.
-> GALERIA DE FOTOS del Mestalla 2-1 Hospi.
-> VIDEORESUM del Mestalla 2-1 Hospi (via Diario de Mestalla).

FITXA TÈCNICA

VALENCIA MESTALLA: Álex Sánchez, Akapo, Caballo, Diallo, Charlie, Zahibo, Tropi, Fran Villalba (Sito, 77'), Víctor Ruiz, Nacho Gil (Ayala, 93') i Cedric (Iban Salvador, 75').

CE L'HOSPITALET: Aulestia, Dani Fernández, Bigas (Collado, 65'), Medina (Aleix, 85'), Savall, Miki Muñoz, Ton Alcover, Puerto, Guzmán (Sierra, 59'), Raúl Torres i Ruibal.

Gols: 0-1 Puerto (14'); 1-1 Tropi (28'); 2-1 Iban Salvador (93').

Àrbitre: José Joaquín Gallego Gambín (Múrcia). Ha amonestat els locals Caballo, Nacho Gil, Charlie i Diallo i els visitants David Medina, Miki Muñoz, Ruibal, Ton Alcover, Puerto. Ha expulsat el local Akapo (73'). 

Incidències: partit corresponent a la jornada 8 del Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B celebrat a l'Estadi Antonio Puchades de Paterna davant d'uns 900 espectadors. Tarda assolellada. A l'Hospi, Carreras i Andrés han completat la convocatòria; al Mestalla ho han fet Sivera i Carlos Soler.


El que podria haver estat un dissabte orgàsmic s'ha convertit en un inici de cap de setmana llarg per oblidar. O per prendre nota, més ben dit. L'Hospi ha fet mistos a Paterna, on ha patit un final cruel però no per això menys esperat. Els de Cifuentes han jugat amb foc i, al final, com qui avisa no és traïdor, s'ha acabat cremant. Som a mitjan octubre i la història d'avui ja l'hem vist diversos cops: bon inici de l'equip i, si hi ha encert, avantatge al marcador. Arriba el torn del rival i si no hi ha sort, barraca i a patir. Amb un patró de sensacions similar al de Lleida i Sabadell i amb un desenllaç pràcticament calcat al de Badalona en Copa Federació, l'Hospi ha dibuixat un partit decreixent, amb sensacions prou bones d'inici i amb un excés de conservadorisme al segon temps que s'ha acabat pagant car. I encara sort que el Mestalla no ha estat encertat a l'hora de resoldre l'altíssim número d'arribades i rematades de què ha disposat. I el de menys (i més preocupant) ha estat que el filial hagi jugat vint-i-escaig minuts en inferioritat per l'expulsió d'Akapo. Per fer-s'ho mirar.

Dubtàvem de l'onze que partiria d'inici vistes les recuperacions d'homes importants; dels tres que retornaven, només Ton Alcover ha estat titular, amb Sierra i Aleix com a suplents. També ho ha estat Collado, que ha deixat el seu lloc al camp amb un Ruibal que, novament, ha estat dels més destacats de l'Hospi. Inici de partit frenètic amb poc control i alguna ocasió clara, com la que ha tingut Iván Guzmán quan ha rematat amb el cap una centrada de Puerto i la pilota s'ha estavellat al travesser (4'). Guzmán també ha estat actor principal de l'acció del gol riberenc, ja que ha batallat amb Caballo en una pilota clara pel defensa valencianista, l'hi ha robada i ha assistit Puerto, que ha rematat a plaer per anotar el 0-1 provisional (14'). Lluny d'asserenar el partit, els riberencs han desaparegut arran del seu gol i s'han vist superats per un Mestalla que, malgrat tot, ha tingut la 'sort' de marcar en la seva primera arribada, després d'una passada enrere de Nacho Gil cap a Tropi que el '8' che ha definit amb un xut ras i creuat que Aulestia no ha pogut salvar (28'). D'aquí al final, control local, poca presència ofensiva de l'Hospi i una sola rematada perillosa del Valencia Mestalla, en un xut de falta de Caballo que ha sortit fora (40').

El domini local, però, s'ha intensificat (i de quina manera) al segon temps. La banda esquerre valencianista amb Caballo i Nacho Gil ha estat l'origen de bona part de les arribades del Mestalla; Bigas treia sota pals una centrada que ja es colava dins (49'), Aulestia posava la mà per enviar a córner un xut de Charlie (52') i dos minuts després tornava a salvar una rematada de Fran Villalba (54') i Caballo, absolutament desbocat, també ha provat sort amb una rematada desviada (56'). Cifuentes ha mirat de solucionar el galimaties defensiu primer donant entrada a Sierra en lloc de Guzmán i després a Collado per Bigas, de manera que en qüestió de cinc minuts la línia defensiva s'ha vist modificada en dos cops de forma si més no sorpresiva. L'Hospi ha tallat l'hemorràgia defensiva durants uns instants, just fins que Ruibal ha forçat la segona groga d'Akapo i el Mestalla s'ha quedat amb deu homes (73'). Però qui ho havia de dir: els locals han continuat controlant el partit i les aparicions ofensives de l'Hospi han quedat en no res. De fet, tot i la superioritat numèrica, els riberencs s'han dedicat a perdre temps davant la impaciència de la parròquia che. L'entrada d'Iban Salvador per Cedric (75') ha resultat decisiva per un Mestalla que ha premut l'accelerador al tram final i que ja avisaria amb un xut lleugerament desviat de Nacho Gil (89'). El drama, però, arribaria poc després d'una falta dubtosa a la frontal de l'àrea riberenca, executada per Iban Salvador i que després d'emular el pinball i tocar en Sierra acabava al fons de la xarxa per deliri local i descontent visitant (93'). Res que no és veiés a venir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada