Etiquetes

12/12/15

#2BG3 | FC Barcelona B 1-1 Huracán CF

-> El Barcelona B continua ancorat a la zona baixa després de no passar de l'empat (1-1) al Mini davant d'un Huracán Valencia immers en greus problemes institucionals.
-> Els de Gerard López, que ja sumen quatre partits seguits sense vèncer com a locals, no treuen profit del gol matiner de Grimaldo tot i fer un bon final de partit.
-> Els jugadors d'Huracán tiren de professionalitat i s'encomanen a la bona feina de Paco per seguir sumant tot i la complicada situació del club.
-> RODA DE PREMSA de Raúl Garrido, tècnic d'Huracán
-> RODA DE PREMSA de Gerard López, entrenador del Barcelona B.
-> GALERIA DE FOTOS del Barcelona B 1-1 Huracán.

FITXA TÈCNICA

FC BARCELONA B: Ortolá, Godswill, Grimaldo, Costa, Tarín, Samper, Maxi Rolón, Ros, Kaptoum (Juste, 87'), Dongou (Cámara, 22') i Aitor (Aleñá, 61').

HURACÁN CF: Paco, Barreda, Peris, Espín, Migue, Julià, Deivid (Javi Boix, 71'), Moscardó, Cubillas (Tariq, 74'), Jandro i Álvaro García (Gomis, 87').

Gols: 1-0 Grimaldo (6'); 1-1 Cubillas (28').

Àrbitre: Varón Aceitón (Illes Balears). Ha amonestat el local Cámara i els visitants Juliá i Moscardó.

Incidències: partit corresponent a la jornada 17 del Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B celebrat al Miniestadi del FC Barcelona davant de 1.152 espectadors. Tarda agradable.

Repartiment de punts al Miniestadi entre Barcelona B i Huracán, un punt que sembla que no serveix de massa per a un filial que continuarà una setmana més en zona vermella (demà veurem si en promoció o en zona de descens) i que veurem si ha de servir per un conjunt valencià, Huracán, que respon sobre el camp el que d'altres callen a la graderia. Futbolísticament parlant, el partit ha estat entretingut des dels primers compassos. A diferència d'altres partits, el filial blaugrana ha semblat aprofitar la inèrcia positiva del triomf a Paterna i ben aviat s'ha posat per davant al marcador: Sergi Samper ha assistit Grimaldo i el valencià s'ha desfet de Paco abans d'empènyer l'esfèric al fons de les malles (6'). Han estat moment incòmodes per Huracán, que minuts després ha vist com Dongou perdonava davant Paco (15') abans de lesionar-se (22'). El seu substitut, Juan Cámara, ben aviat ha dut perill i una assistència seva l'ha estada a punt de connectar Aitor (26'). Amb el partit ja ben obert, una defensa tova del filial barcelonista ha permès que Deivid centrés amb força comoditat des de l'esquerra de l'atac valencià i que David Cubillas, sol al punt de penal, afusellés Ortolá (28'). Instants abans el davanter castellonenc ja havia avisat en una rematada de cap fruit d'una acció assajada.

A la represa, el partit s'ha mantingut igualat durant el primer quart d'hora. De fet, Migue ha estat a punt de capgirar el marcador en una rematada a la sortida d'un córner que ha obligat Ortolá a una bona estirada (60'). Amb el pas dels minuts el partit ha anat caient, quant a domini, del bàndol local sense que l'encert somrigués la insistència dels nois de Gerard López. D'ocasions clares n'hi ha hagut, però en uns casos el punt de mira desviat i, en d'altres, l'encert del porter Paco han impedit el triomf blaugrana. Maxi no ha rematat per poc una centrada de Cámara (61') i tres minuts després ha enviat els núvols el seu xut després d'un mal refús de Migue (64'). Cap al final, ja amb els canvis esgotats, el juvenil Carles Aleñá ha estat qui més a prop ha quedat del gol, però en ambdues opcions el davanter barcelonista ha topat amb els reflexos d'un salvador Paco, que ha salvat el punt d'Huracán (84' i 90'). Després de quatre minuts i escaig d'afegit i insistència blaugrana, Varón Aceitón assenyalava el final d'un partit entretingut.