Etiquetes

6/12/15

#2BG3 | UE Cornellà 1-0 CD Alcoyano

-> Un gol de Ñoño al darrer minut del temps de l'afegit permet el Cornellà trencar una ratxa de sis jornades sense vèncer i mantenir la plaça de playoff d'ascens.
-> En un partit poc atractiu i d'escasses ocasions de gol, l'Alcoyano s'ha adaptat bé al context del partit sense ser excessivament superior a un Cornellà efectiu.
-> Amb 22 punts, els d'Andrés Palop són ara mateix tan a prop de la quarta posició com de l'Atlético Levante, setzè classificat.
-> RODA DE PREMSA de Jordi Roger, tècnic del Cornellà.
-> RODA DE PREMSA d'Andrés Palop, entrenador de l'Alcoyano.
-> GALERIA DE FOTOS del Cornellà 1-0 Alcoyano.

FITXA TÈCNICA

UE CORNELLÀ: Marcos, Joel (Lucas, 34'), Ñoño, Borja, Uche, David, Pep (Masqué, 82'), Xemi, Óscar Muñoz (Antonio Pelegrín, 67'), Fran Piera i Enric.

CD ALCOYANO: Marc Martínez, Devesa, Navarro, Mario Fuentes (Mongil, 53'), Óscar López, Fran Miranda (Julio de Dios, 76'), Borja Sánchez, Álex Rubio, Alfaro (Abraham, 63') i Yacine.

Gol: 1-0 Ñoño (93').

Àrbitre: Carlos Álvarez Fernández (la Rioja). Ha amonestat els locals Uche, Xemi, Borja, Lucas i Ñoño i els visitants Fran Miranda i Abraham.

Incidències: partit corresponent a la jornada 16 del Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B celebrat al Nou Municipal de Cornellà davant d'uns 1.000 espectadors. Tarda força agradable (si tenim en compte que és desembre i el riu Llobregat és a tocar del camp). Al Cornellà, Xavi Pelegrí i Toni han completat la convocatòria; a l'Alcoyano ho han fet Carles Salvador i Jero.


28 punts en 16 jornades. Fa l'efecte, des de fora, que a aquest Cornellà no se li està reconeixent el mèrit de ser tercer en una Lliga com la de #2bg3. Potser l'excel·lent inici de Lliga va elevar les expectatives d'alguns, però el cert és que després de mes i mig sense guanyar, els de Jordi Roger han aconseguit mantenir-se entre els quatre primers tot derrotant l'Alcoyano per la mínima, gràcies al gol del coix de Ñoño... al temps d'afegit. Vaja, que ni escrit pel guionista més maquiavèl·lic de la història. També, és clar, final de batalla cruel per un Alcoyano que potser ha incomodat Marcos més del que el Cornellà ha fet amb Marc Martínez, un partit d'aquells que olorava a doble dònut i que ha acabat, com tants i tants partits a Can #2bg3, amb un detall, una acció puntual, que dóna al Cornellà tres punts d'or abans de fer front a l'Angliru amb el Villarreal B com a rampa dura al primer quilòmetre del port.

Un partit lletjot que ha provocat que més d'una mandíbula quedés desencaixada dels badalls que ha fet el nombrós públic assistent avui al camp del Cornellà. Poca acció dins les àrees i més atreviment des de la frontal: Navarro ha fet lluir Marcos als primers compassos de partit (6') i la resposta, a càrrec de Xemi, ha topat igualment amb una bona intervenció del català Marc Martínez (15'). Poca història més en un primer temps d'excessiu respecte i poca claredat ofensiva, sensació que s'ha intensificat al segon acte pel que fa a la producció ofensiva d'un Cornellà que amb prou feina ha fet pessigolles als alcoians. Com deia Palop en roda de premsa, els visitants han aconseguit fer-se amb el control del partit i han disposat de pilota, arribades i accions a pilota aturada per fer (molt) més mal del que han fet. Perquè l'opció més clara, novament, ha arribat des de la llarga distància amb un xut de Fran Miranda que Marcos ha enviat a córner (60'); poc bagatge més per un Alcoyano que tampoc ha variat la dinàmica amb l'entrada d'Abraham. De fet, el Cornellà ha aconseguit eliminar la sensació de domini visitant al tram final i, sense avisar, ha deixat estabornit l'Alcoyano amb un xut de Ñoño des de lluny que ha sorprès Marc Martínez i ha dut el deliri al camp, banqueta i parròquia verdes. 1-0 quan ja passaven tres minuts del temps reglamentari.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada