Etiquetes

6/12/15

Boris salva un punt | CE l'Hospitalet 1-1 UE Olot

-> L'Hospi és incapaç de trencar la ratxa negativa a l'Estadi i encadena el quart partit sense guanyar tot i gaudir de bones ocasions durant tot el partit.
-> El primer gol oficial de Boris amb la samarreta de la franja permet els de Cifuentes salvar un punt en un partit igualat davant d'un molt bon equip.
-> Tot i acariciar-ho durant deu minuts, l'Olot segueix sense guanyar a domicili i ja va camí dels nou mesos sense aconseguir-ho.
-> RODA DE PREMSA de Martí Cifuentes, tècnic de l’Hospi.
-> RODA DE PREMSA de Rodri, entrenador de l'Olot.
-> GALERIA D'IMATGES de l'Hospi 1-1 Olot.

FITXA TÈCNICA

CE L'HOSPITALET: Aulestia, Dani Fernández, Castell (Collado, 77'), Aleix, Savall, Miki Muñoz (Boris, 75'), Ton Alcover, Guzmán, Raúl Torres (Puerto, 59'), David López i Ruibal.

UE OLOT: Wilfred, Jose, Luismi, Blázquez, Rojas, Djak (Abel, 55'), Gato, Héctor Simón, Sana (Sergio Ortiz, 71'), Perea (Marcel, 46') i Uri Santos.

Gols: 0-1 Rojas (74'); 1-1 Boris (83').

Àrbitre: Iván Caparrós Hernández (Comunitat Valenciana). Ha amonestat els locals Aleix, Raúl Torres, Miki Muño i Dani Fernández i els visitants Sana i Abel.

Incidències: partit corresponent a la jornada 16 del Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B celebrat a l'Estadi de Futbol de l'Hospitalet davant d'uns 500 espectadors. Matí variable amb estones de núvols però també de clarianes. Sierra i Andrés han completat la convocatòria de l'Hospi; Conesa i Prior han completat la de la UE Olot.


Aquí a l'Hospitalet ens agrada ser clars. I senzills. I no pas per aparença sinó per convenciment. Al futbol està tot gairebé inventat i si alguna cosa aprenem al llarg del temps, amb el pas de les temporades, és que el compromís i l'actitud són part importantíssima en aquest esport. L'Hospi no acaba de trobar la continuïtat necessària aquesta temporada però té ratxes de bon futbol que esperonen els pocs aficionats que tenim aquella estranya mania de citar-nos cada 15 dies a tocar de l'Hospital de Bellvitge. Davant d'un rival complicat, l'Hospi ha hagut de rebre una plantofada en forma de gol en contra per tornar a reaccionar; com fa tres setmanes contra la Pobla, Cifuentes ha cremat les naus atacants i en ple èxtasi de risc l'equip ha neutralitzat l'avantatge d'un Olot que no sap com guanyar lluny del seu terreny de joc. Final boig d'un partit obert, amb ambició olotina i ocasions, principalment, d'un Hospi que segueix aixecant passió i dubtes gairebé a parts iguals però que amb aquesta rauxa final és capaç de conquistar els que abans, durant i després seguirem formant part d'aquests colors.

D'inici, Martí Cifuentes ha volgut donar continuïtat a la dinàmica que va començar a edificar-se a Lloseta i només ha optat per canviar la punta de llança de l'atac riberenc, tot asseient Collado a la banqueta i fer retornar a titularitat Aitor Ruibal, probablement buscant més batalla i lluita amb la defensa d'un Olot que ha estat, com sempre, fidel a un estil ambiciós i arriscat. Els garrotxins han estat dominadors territorials del primer temps i han gaudit d'innumerables arribades que, afortunadament, no han sabut concretar. De fet, el bagatge d'ocasions de gol ha estat favorable a un Hospi que ha aprofitat els riscos visitants per llançar perilloses contres ja al primer temps. L'ocasió més clara dels locals, però, ha arribat en una acció llarga en què Guzmán ha centrat al cor de l'àrea i David López ha rematat l'esfèrica directament al travesser de Wilfred (31'). Minuts abans, Aleix Coch ja havia posat a prova els reflexos del meta andalús amb una rematada de cap que ha acabat en un córner (27') i minuts després ha estat Ruibal qui ha resolt malament una contra local i ha enviat la seva rematada als núvols (36'). Per part de l'Olot, Gato s'ha mostrat ben actiu en banda dreta però tot i arribar a línia de fons en massa ocasions no ha sabut convertir aquestes opcions en accions de gol clares.

A la represa, l'Hospi ha començat bé, amb voluntat de control del partit i l'Olot ha aparegut menys en fase ofensiva. Això ha provocat, alhora, que els riberencs tinguessin més dificultats per generar perill sobre la porteria d'un Wilfred que en línies generals ha viscut un segon temps força tranquil més enllà d'un xut des de la frontal de Xavi Puerto que ha blocat sense problemes (64'). Els gironins, ja amb els tres canvis fets, han avisat amb una falta sense massa angle de Sergio Ortiz que Aulestia ha enviat a córner amb més problemes dels previstos; d'aquest servei de cantonada ha arribat el gol dels homes de Rodri, després que una jugada embolicada el central Jorge Rojas aconseguís posar la cama per situar el 0-1 provisional (74'). Cifuentes ha arriscat amb l'entrada de Boris i Collado al terreny de joc i tancant amb defensa de tres i el premi ha trigat nou minuts a arribar, després d'una internada dins l'àrea de Guzmán, que ha vist com Wilfred salvava la seva rematada però el refús que queia a les botes de Boris l'aprofitava el davanter de l'Hospi per afusellar la meta visitant i situar l'1-1 definitiu (83'). Després, bogeria absoluta, descontrol: ambdós equips han buscat el gol de la victòria però han estat imprecisos a l'hora de decidir com definir les arribades de què han disposat. Esforç final suprem que es reflectia en la imatge d'alguns jugadors estirats a terra segons després que Caparrós Hernández xiulés el final d'un partit intens.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada