Etiquetes

31/12/15

Gerard Oliva, nou jugador de l'Hospi

El Centre d'Esports l'Hospitalet ha anunciat aquest migdia la contractació del davanter català Gerard Oliva, que arriba procedent de la SD Compostela, equip que milita al grup 1 de Segona Divisió B. Gerard Oliva Gorgori (Riudecanyes, 1989) és un davanter que destaca per la seva potència física i per la seva alçada (190 centímetres) i que podrà aportar variants al joc ofensiu d'un Hospi que havia perdut un referent atacant amb la marxa d'Aitor Ruibal. El futbolista tarragoní, que demà dijous farà el seu primer entrenament amb la resta de companys, no jugarà diumenge a Alcoi ja que el període d'inscripció de jugadors no s'obrirà fins el proper dilluns 4 de gener.


Oliva va començar la seva trajectòria com a futbolista als equips de base del Barri Santes Creus i del Projecte Reus 2002 abans d'incorporar-se al planter del Nàstic, on va estar-s'hi dos anys (2005-2007) i va coincidir amb un dels capitans de l'Hospi, Aleix Coch. Posteriorment, el nou davanter riberenc va marxar al juvenil del Reus Deportiu, club on va militar dues temporades. L'any següent Gerard Oliva va jugar amb el CD Logroñés a Tercera Divisió i va viure la primera de les seves dues etapes a l'estranger amb el filial del Catania abans que l'estiu de 2009 fitxés pel Numancia. A Sòria, el futbolista tarragoní va jugar-hi dues temporades, principalment amb el filial a Tercera Divisió si bé va arribar a jugar tres partits amb el Primer Equip, a la Lliga Adelante, la temporada 2010-2011. Dos anys a l'Atlético de Madrid B (19 gols en aquest període) i mitja temporada al Huesca, sempre a Segona B (acumula 117 partits en total a la categoria de bronze) van ser l'antesala del seu pas pel futbol austríac. Allà, Oliva va defensar en 15 partits la samarreta de l'SV Ried.

La temporada 2014-2015, Gerard Oliva va tornar al futbol espanyol i va fitxar pel Murcia, amb el qual va quedar subcampió al grup 1 de Segona B i va disputar la fase d'ascens a la Lliga Adelante. L'Hércules, però, va barrar el pas dels pimentoneros i d'Oliva, que en total va jugar 35 partits amb el Murcia i va marcar tres gols. Enguany, el davanter de Riudecanyes va començar la temporada al Compostela on no ha tingut la continuïtat esperada per culpa d'una lesió que el va deixar fora de combat unes quantes setmanes el passat mes d'octubre. En total, Gerard Oliva ha jugat 13 partits amb el Compos, ha marcat un gol (contra la Peña Sport a la jornada 2) i ha vist 3 grogues. A més, Oliva també ha marcat 5 gols a la Copa Diputación.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada