Etiquetes

21/2/16

Malferits | Atlètic Balears 1-1 CE l'Hospitalet

-> Chando, en ple temps d'afegit, roba dos punts a un Hospi que ha jugat amb 10 des del minut 70.
-> Una expulsió ximple d'Aleix Coch redueix les opcions de victòria d'un Hospi que ha sabut neutralitzar les virtuts ofensives baleariques.
-> Els de Cifuentes passaran la setmana dos punts per sobre de la zona de perill.
-> RODA DE PREMSA de Martí Cifuentes, tècnic de l'Hospi.
-> RODA DE PREMSA de Christian Ziege, tècnic de l'Atlètic.
-> GALERIA DE FOTOS de l'Atlètic Balears 1-1 Hospi.

FITXA TÈCNICA

ATLÈTIC BALEARS: Vicenç, Wiemann, Juanjo (Thilo, 86'), Malik (Kike, 69'), Biel Guasp, Esteban, Xisco, Bruno (Bruno, 78'), Chando, Fullana i Jurado.

CE L'HOSPITALET: Aulestia, Dani Fernández, Sierra, Aleix, Savall, Prior, Tià Sastre (Guzmán, 62'), Cristian Gómez, Puerto (Christian Alfonso, 57'), Corominas i Gerard Oliva (Miki Muñoz, 79').

Gols: 0-1 Gerard Oliva (66'); 1-1 Chando (93').

Àrbitre: Carlos Alberto Carbonell Hernández (Comunitat Valenciana). Ha amonestat els locals Juanjo, Jurado i Xisco i els visitants Coro, Puerto, Gómez i Christian Alfonso. Ha expulsat Aleix amb doble groga (70').

Incidències: partit corresponent a la jornada 26 del Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B celebrat a Son Malferit davant d'uns 900 espectadors. Matí agradable, bona temperatura a Palma. Partit retransmès en directe per IB3 Televisió. Andrés i Giaquinto han completat la convocatòria de l'Hospi.



Ja era estrany que no passés res d'excepcional en un Atlètic Balears-Hospi, que el tram final de partit no amagués res d'excepcional. És ben cert que al minut 15 de partit David Corominas estavellava al pal un llançament de penal, una opció ideal per obrir la llauna ben d'hora i guanyar confiança. Al final, tot i el gol de Gerard Oliva, la història es va repetir i l'Hospi, amb crueltat però amb justícia atès el balanç d'ocasions final, acabava cedint, en temps d'afegit, dos punts vitals en la lluita per la permanència. El culpable principal, Chando, l'únic que va saber batre un Aulestia excepcional que va mantenir les opcions de victòria intactes fins l'ahir tràgic minut 93, el mateix que fa dos anys a Magaluf, amb Valentín com a culpable, va conduir els riberencs cap a l'èxtasi. Per sort, els perseguidors estan pitjor que l'Hospi i l'únic que ha aconseguit guanyar, la Pobla de Mafumet, ho ha fet perquè 'jugava' contra Huracán.

Sierra, Tià Sastre i Gerard Oliva eren les tres novetats del dia en l'onze inicial. El lateral egarenc actuava avui a l'esquerra per suplir la baixa de darrera hora de David López; el migcampista mallorquí recuperava la titularitat a la seva terra i asseia al banc Miki Muñoz; Christian Alfonso també ha iniciat el partit com a suplent en detriment d'un Oliva que partia d'inici un cop superada la sanció. Primera part amb una sensació acusada de control de l'Hospi, que ha sabut desactivar les armes ofensives d'un Atlètic espès, que com bé ha reconegut Ziege en roda de premsa ha semblat optar abans per l'opció complicada que no pas per la senzilla. Així les coses, l'Hospi ha volgut i ha tingut pilota i ben aviat hauria pogut estrenar el marcador després que Juanjo fes caure Gerard Oliva dins l'àrea després d'una bona acció personal del tarragoní. La responsabilitat de picar el penal seria de Coro, que com cinc cursos abans erraria el llançament: si aleshores l'aturava el juvenil Ángel ahir era el pal el que escopia el xut del maresmenc (15'). Coro, però, no desistiria i tindria una altra ocasió ben clara en un mà a mà davant Vicenç que el meta balearico salvava amb una gran intervenció (35'). L'únic però en aquest primer temps va ser transformar en ocasions la sensació de perill que l'Hospi semblava poder generar. Al darrere, ben poques concessions més enllà de dos xuts de Jurado (11') i de Chando (37') que no trobarien ni tan sols porteria.

Si després de 26 jornades l'Hospi és el segon pitjor equip a les segones parts deu tenir alguna explicació. Numèricament no ha estat un bon exemple, però quant a sensacions i ocasions de gol l'Atlètic Balears hauria pogut guanyar còmodament. Amb una marxa més, els blanc-i-blaus van fer que l'Hospi tingués dubtes amb la pilota i que la sensació de perill es traslladés cap a la meta d'un Aulestia que va brillar per treure un xut de Xisco (49') i que va fer vista més tard per veure com el xut del davanter palmesà picava la creueta (64'). Aleshores, Cifuentes ja havia fet entrar Christian Alfonso i Guzmán en el lloc de Puerto i de Tià Sastre i, coses de la vida, va ser Guzmán qui va engegar la moto, es va plantar en línia de fons i va servir el gol en safata a Oliva, que es trobava al cor de l'àrea i només va haver d'empènyer l'esfèrica al fons de la xarxa (65'). Poc li va durar l'alegria a l'Hospi, ja que una segona targeta ximple, innecessària, d'Aleix Coch va deixar els riberencs amb 10 homes fins el final de partit. Un tram decisiu que es va fer interminable per als riberencs: Aulestia es va vestir d'heroi per salvar l'empat en sengles rematades de Chando (88') i Jurado (90'). Fullana també va provar fortuna amb un xut creuat (92') però la insistència dels mallorquins va trobar premi un minut després: centrada mil·limètrica de Xisco i rematada de cap espectacular de Chando que, desgraciadament, no podria neutralitzar Aulestia (93').

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada