Etiquetes

20/2/16

"Viatjar fins a Mallorca serà..." | Atlètic Balears - CE l'Hospitalet (diumenge, 12:00)

-> L'Hospi visita un Atlètic Balears a l'alça amb l'ànim de mantenir sensacions i demostrar per què és millor visitant que local.
-> Raúl Torres i Héctor Rodríguez, baixes principals al quadre riberenc, que viatjarà avui a la tarda cap a Palma.
-> Els balearicos han rebut gols en 19 dels 24 partits que han disputat enguany; Atlético Levante, Reus i Pobla de Mafumet, els únics visitants que no han marcat a Son Malferit.
-> ESCOLTA Martí Cifuentes, tècnic de l'Hospi, a la prèvia d'aquest Atlètic-Hospi.

ATLÈTIC BALEARS - CENTRE D'ESPORTS L'HOSPITALET
Diumenge, 21 de febrer - 12:00 hores - Son Malferit
Jornada 26 - Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B

Possible onze de l'Atlètic: Vicenç, Michael, Juanjo Nieto, Malik, Biel Guasp, Esteban, Xisco Hernández, Bruno Herrero, Chando, Fullana i Rubén Jurado.

Possible onze de l'Hospi: Aulestia, Dani Fernández, David López, Sierra, Savall, Prior, Miki Muñoz, Cristian Gómez, Corominas, Puerto i Christian Alfonso.

Àrbitre: Carlos Alberto Carbonell Hernández (Comunitat Valenciana).


Diumenge a partir de les dues de la tarda podrem completar el titular. L'Hospi viatja aquesta tarda a Mallorca amb la intenció de tornar amb un botí positiu que li permeti, com a mínim, mantenir la distància amb una zona baixa que encara és massa a prop. Les últimes dues jornades, més enllà de reflectir un marge de millor futbolístic evident, també han fet palès un creixement notable respecte la prestació que l'equip va mostrar durant el mes de gener a la Lliga. El triomf a Badalona, les ràfegues de joc contra el Sabadell, fan que es pugui ser un pèl més positiu que fa 15 dies, sense oblidar que això és molt llarg i que no val a badar. A favor, jugar lluny d'un Estadi que sembla una assegurança pels equips que el visiten; amb cinc victòries a domicili, jugar com a visitant és una garantia per un Hospi que vol sorprendre un Atlètic Balears renascut però sense gaire marge d'error per enganxar-se, encara més, a la zona alta.

Objectius diferents que ja dibuixava la pretemporada i que es mantenen, tot i els canvis, a dia d'avui. Serà impossible saber què hauria passat a l'Hospi si no haguessin arribat les nou incorporacions en aquest mercat d'hivern però el cert és que l'equip té una altra cara en alguns moments; ha guanyat en confiança i, sobretot, en el compromís que han aportat jugadors que han tornat a casa. A vegades al futbol no val la pena fer invents i confiar en els de casa, en els que mai han fallat, és una inversió més que vàlida. Això, i que al futbol hi ha ben poca gent que no es mogui per interessos. Sigui com sigui, hi ha moments durant els partits de l'Hospi que fan ser més optimista, més enllà que el que importi, al final, sigui que (la piloteta) acabi entrant. De cara a demà l'Hospi guanyarà més variants ofensives amb el retorn de Gerard Oliva després d'un partit de sanció; per contra, Martí Cifuentes perdrà Raúl Torres i Héctor Rodríguez, que ja es van perdre el duel de fa set dies contra el Sabadell. Ton Alcover és l'altra baixa confirmada a l'espera que sigui oficial la llista dels futbolistes que viatjaran a Palma.

Un Hospi que trobarà un rival numèricament accessible a nivell ofensiu. Un Atlètic que només ha mantingut la porteria a zero en cinc partits aquest curs és una xifra més per explotar els arguments atacants de l'Hospi. Però compte, caldrà estar ben atents al darrere davant d'un equip exigent, amb una proposta atrevida, estètica, que sovint ha penalitzat l'equip que ara dirigeix Christian Ziege. Des de l'arribada de l'alemany, els blanc--i-blaus no han acabat d'arrencar a la Lliga, però en paral·lel han anat fent camí a la Copa RFEF -s'enfrontaran a la Gimnástica de Torrelavega a les semifinals-. Tot i aquesta irregularitat l'Atlètic és vuitè i viu a quatre punts d'una zona de playoff que és l'objectiu principal d'una temporada marcada per una inversió important que necessita tenir resposta a la classificació. Farà bé l'Hospi de mirar de canalitzar al seu favor la possible ansietat que pugui destil·lar un Atlètic que buscarà el seu tercer triomf consecutiu. En principi, Christian Ziege té els 22 futbolistes en perfecte estat per fer front al duel de demà contra els riberencs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada