Etiquetes

26/2/16

Victòria obligada | CE l'Hospitalet - Valencia Mestalla (diumenge, 12:00)

-> L'Hospi disposa d'una nova oportunitat per esmicolar la pèssima ratxa de resultats com a local. Els de Cifuentes no guanyen a l'Estadi des del passat mes d'octubre (3-1 vs Atlètic Balears)
-> Els riberencs, encara massa a prop del descens, volen encadenar per primer cop aquest curs quatre jornades sense perdre abans de descansar el proper cap de setmana per l'expulsió d'Huracán.
-> Al davant, un Valencia Mestalla en línia clarament ascendent i que ja és més a prop del playoff d'ascens que de la zona vermella. Tornen Iban Salvador i Aridai.
-> PRÈVIA de l'Hospi-Mestalla amb Martí Cifuentes, tècnic de l'Hospi.

CENTRE D'ESPORTS L'HOSPITALET - VALENCIA MESTALLA
Diumenge, 28 de febrer - 12:00 hores - Estadi de Futbol de l'Hospitalet
Jornada 27 - Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B

Possible onze de l'Hospi: Aulestia, Dani Fernández, David López, Sierra, Savall, Prior, Tià Sastre, Corominas, Puerto, Raúl Torres i Gerard Oliva.

Possible onze del Mestalla: Álex Sánchez, Akapo, Lato, Ayala, Diallo, Carlos Soler, Tropi, Quim Araujo, Sito, Aridai i Arango.

Àrbitre: Sebastián Ripoll Solano (Illes Balears).



Recordeu els vells temps de l'escola? Quants companys d'aquells que no deixaven mai de fer enrenou havien acabat fora de classe després de diverses advertències dels professors? "A la propera t'expulsaré", "com no callis, fora de classe i nota als pares"... Al final, pam! Fora de classe "perquè el profe em té mania". Es veia a venir, estava cantat que passaria... Tres quarts del mateix va passar diumenge a Palma, on després de la infantil expulsió d'Aleix Coch el 'professor' balearico va avisar diversos cops a l'Hospi que podria marxar damnificat, malferit. I al 93, Chando robava dos punts que haurien estat tremendament valuosos en aquesta lluita que l'Hospi manté per assolir la permanència al més aviat possible. Per tant, toca fer-se estimar de nou en una assignatura, la de jugar com a local, que aquest curs no se li està donant massa bé a l'Hospi, A més, l'examen de diumenge sembla complicat, amb un rival que s'ha posat les piles, que ha estudiat de valent i que amb l'assignatura gairebé aprovada visitarà l'Hospi amb ànims de pujar nota, qui sap si de lluita per la matrícula d'honor que significaria poder jugar un playoff d'ascens quan fa cosa d'un mes i mig l'horitzó no pintava massa bé, a Paterna.

Tot plegat en un partit estrany, en què novament l'Hospi va protagonitzar una primera part més que acceptable i va sotmetre un Atlètic Balears fora de lloc. Després, segon temps de color balearico però amb un gol riberenc que aplanava el camí cap a la victòria. Potser diumenge, les sensacions van ser millors del que el balanç final d'ocasions, marcat clarament per la inèrcia d'un Atlètic que precisava igualar el partit. Sigui com sigui l'Hospi està millor que fa un mes però els rivals també juguen. L'equip no acaba de trobar la solidesa defensiva necessària per sortir de la zona baixa: l'Hospi només ha deixat la porteria a zero en un dels últims 11 partits disputats, un fet que el manté com a quart equip que més gols encaixa a #2BG3. Diumenge, per enèssima vegada, Cifuentes haurà de modificar la línia defensiva a causa de la baixa d'Aleix, sancionat per l'expulsió de Palma. Davant la manca d'efectius, tot fa pensar que Óscar Sierra jugarà el seu partit 301 a Segona B com a central i que David López tornarà al lateral esquerre. L'altra baixa, sensible, és la d'un Cristian Gómez que en tan sols sis partits jugats ja ha vist cinc grogues que li han suposat un partit de sanció; serà clau la recuperació de Raúl Torres per acabar d'encaixar les peces que pugui disposar l'Hospi d'inici? Ton Alcover i Héctor Rodríguez, per la seva banda, tampoc estaran disponibles, en aquest cas per motius físics.

28 punts té l'Hospi i 37 el Valencia Mestalla. Curiosament l'any començava amb el filial en penúltima posició i sis punts per sota dels riberencs. No cal ser un linx a l'hora de fer números i veure que els de Curro Torres són un dels millors equips de la segona volta a #2BG3. El segon, de fet. Sense comptar la victòria contra Huracán, els valencianistes han guanyat cinc dels sis partits que han disputat; només l'Eldense, per 2-3 a l'Antonio Puchades, ha estat capaç de derrotar un filial che que s'ha vist reforçat en aquest mercat d'hivern per dos jugadors de trajectòria contrastada a Segona B com són l'ex de l'Hospi, Aridai Cabrera (211 partits a Segona B) i Quim Araujo, que havia començat el curs a l'Eldense (amb 166 partits al futbol de bronze). Tots dos són ja peces innegociables d'un bloc que també ha trobat estabilitat ofensiva (fa 391 minuts que no encaixen gol) i que té en Iban Salvador una de les seves opcions en atac favorites. De fet, l'hospitalenc ha marcat sempre que s'ha enfrontat a l'Hospi d'ençà que va fitxar pel filial del València. Veurem, però, si com en les altres tres ocasions Curro Torres l'utilitza de revulsiu o si bé el 'tigre de Bellvitge' repeteix titularitat per onzè cop seguit. En principi, el Mestalla arriba sense baixes a una cita lluny de Paterna que li podria permetre enllaçar la cinquena sortida consecutiva sense perdre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada