Etiquetes

15/3/16

Futbol Base | Resum del cap de setmana (12-13 de març)

L'Hospitalet B, ara sí, depèn dels seus marcadors per assolir l'ascens a Tercera Catalanya en l'any de la seva estrena en competició oficial. Els de Jorge Tostado van fer la feina i diumenge derrotaven a domicili el Cerro per 1 a 2 gràcies als gols de Joaquín Owono i de Javi Maca, que van servir per fer estèril la diana de penal amb què els de la Trinitat havien aconseguit empatar el matx a manca de 20 minuts pel final. La victòria, de gran valor ja que el Cerro va tornar a complicar la vida a l'Hospi B, tal com va passar a la primera volta a l'Estadi, permet que els riberencs ocupin provisionalment la primera plaça gràcies a la suspensió del partit del Sarrià B al camp de l'Ibèria B, quan els parroquials guanyaven per 0 a 1. Més enllà d'aquest marcador, els resultats que es van produir als grups 10 (derrota de l'Hortonenc i empat del Can Cartró) i al grup 16 (amb la derrota del Besòs al camp del líder, el Racing Vallbona) fa que el filial riberenc en faci prou amb guanyar els tres partits que li resten (el quart, contra el Rayo Badalona Sud, es guanyarà per la retirada dels badalonins) per assegurar-se la condició de millor segon dels grups de Barcelona, fet que li permetria ascendir de forma directe juntament amb els 17 campions de Quarta Catalana. Amb tot, cal recordar que guanyar la Lliga també donaria dret a participar de la propera edició de la Copa Catalunya amateur.

L'ascens, en canvi, des de dissabte passat està un pèl més complicat per al JUVENIL B d'Alexis Martínez, que no va passar de l'empat al camp de l'Europa B (2-2) i que va veure com el Júpiter va guanyar dos punts de distància gràcies a la seva victòria. Jorge Segura (44') i Rubén Jiménez (83') van fer els gols de l'Hospi, que és tercer amb 45 punts, a nou dels grisgrana quan només queden vuit partits per disputar. Tampoc no va ser una jornada massa positiva per al CADET A riberenc, que diumenge va tancar el cap de setmana de les categories inferiors hospitalenques amb una derrota per 2-0 al camp de la Damm B; a més, els de Xavi Jové no es van veure acompanyats per la resta de marcadors, ja que el Sant Andreu, rival més directe, s'apropa a dos punts després del seu triomf al camp de l'Europa (2-4). En canvi, la jornada sí que pot acabar resultant ben profitosa per a l'INFANTIL B, que finalment disputarà demà (19:30 hores, Can Estruch) el seu partit de la jornada davant la Terlenka. Els de Sergi Runge miraran de mantenir la seva imbatibilitat i, alhora, aprofitar l'empat del Sants davant de l'Espanyol B (2-2), que permetria ampliar a 11 unitats la distància amb els verd-i-blancs en cas de victòria en territori pratenc.

Pel que fa a la resta de partits, els dos alevins de Preferent van patir sengles derrotes davant de rivals notablement superiors com ara la Damm B (4-0) i l'Espanyol A (15-0). En canvi, la victòria més àmplia del cap de setmana la va protagonitzar el BENJAMÍ D, que va vèncer la Fundació Grama F per 2 gols a 13 i que manté la primera plaça del grup 9 de Tercera Benjamí, amb 5 punts més que un Stoitchkov Barcelona que té un partit menys disputat que els riberencs. Igualment destacable va ser la victòria del BENJAMÍ B, que va guanyar la PB Barcino per 5 a 11. Finalment, el JUVENIL C es va col·locar líder del grup 3 de Primera Juvenil després de batre la PB Collblanc Sants per 2-0 i aprofitar l'ensopegada del fins aleshores líder, un Espluguenc que va empatar al camp de la Unificación Bellvitge B.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada