Etiquetes

8/3/16

Futbol Base | Resum del cap de setmana (5-6 de març)

L'Hospi B va endur-se el derbi. Imatge d'arxiu.
Amb el descans del Primer Equip, l'atenció futbolística del cap de setmana a Can Hospi se centrava, únicament, en les categories inferiors. L'HOSPI B va fer la feina i va derrotar el filial de la Florida, penúltim classificat, amb un còmode 8 a 1. Els de Jorge Tostado van guanyar la primera de les cinc finals que els restaven per mirar de mantenir les opcions d'ascens, d'un ascens que a dia d'avui no depèn dels riberencs, segons al grup 17 i que si guanyen els quatre partits que els resten hauran d'estar atents del que passi al grup 10, on el Suburense B, l'Hortonenc i el Can Cartró també lluiten per l'ascens i podrien convertir-se en millor segon si fan la seva feina. Dissabte, després de marxar al descans amb empat a un, el filial es va deixar anar; triplet d'Álex Maca, doblet de Jordi Galindo i dianes de Javi Maca, Jordi Galindo i Joaquín. També va recuperar el liderat, de manera virtual, l'Hospi FEMENÍ. Les de Juan Sáez van patir de valent per derrotar a domicili el Congrés per 2 gols a 3; gols de Judith i d'Estela, que va fer un doblet i va confirmar la remuntada amb un gol al minut 71. L'Hospi és ara líder amb 43 punts, un més que el Sant Jordi (que ha jugat dos partits menys) i tres més que el Premià de Dalt (amb un partit menys i que li té guanyat l'average a les hospitalenques).

Pel que fa a la resta de la jornada, el JUVENIL B va desaprofitar una ocasió d'or per retallar punts al Júpiter, ja que els grisgrana no van passar de l'empat a casa davant l'Europa B. Els d'Alexis Martínez, però, només van ser capaços d'igualar el gol inicial de la Fundació Grama i no van poder completar una remuntada que els hauria deixat a 5 punts del Júpiter amb encara uns quants partits per davant. En canvi, sí que van fer la feina dos equips que no abaixen el ritme tot i la exigència de la competició. El CADET A va vèncer el Badalona B a domicili per 1 a 3 amb un doblet de Xavi Torres i un darrer gol de Xavi Galán, que va donar tranquil·litat als de Xavi Jové després que els escapulats haguessin reduït la diferència; els riberencs són segons amb 42 punts i ocupen plaça d'ascens amb cinc punts de marge sobre el Sant Andreu i vuit respecte el Santa Eulàlia. Per la seva banda l'INFANTIL B també va fer els deures i va vèncer el Badalona per 2-0, tot i que el triomf no va començar a edificar-se fins el segon temps, gràcies als gols de Sergi Marzo i Alejandro de Pineda. 51 punts per l'Hospi, líder del grup 4 de Preferent amb 9 punts de marge respecte el Sants i amb 17 unitats més que l'Europa. També continua intractavble el BENJAMÍ D, líder del grup 19 de Tercera. Els riberencs van vèncer el Can Buxeres B per 5-1 amb tres gols de Pau i dianes d'Omar i Álex. Els riberencs són primers amb 49 punts i encara no han perdut cap partit enguany.