Etiquetes

11/3/16

#FutboLH | Prèvia del cap de setmana (12-13 de març)

El cap de setmana arrencarà amb un partit d'alçada, tot un derbi de Tercera Catalana amb dos objectius ben diferents per l'Hospitalense i el Can Buxeres. Qui més urgències presenta és el quadre local; els de José Carlos Murillo fa cinc jornades que no guanyen (un punt de quinze possibles) i, atenció, han perdut els últims set partits que han disputat com a locals al Jordi Alba, on no hi guanyen des del passat 24 d'octubre (2-1 vs Vinyets B). Precisament l'equip santboià és qui marca ara mateix, amb 16 punts, la referència de descens a Quarta Catalana. Els del Centre sumen ara mateix 24 unitats, encara còmodament allunyats quant a puntuació, però faran bé de començar a guanyar per no complicar-se el futur quan l'inici de Lliga feia pensar, fins i tot, en fites molt més ambicioses. Molt més tranquil arriba a la cita el Can Buxeres de Julián García, tot i que també acumulen quatre jornades sense guanyar. Els verds van perdre dissabte, sobre la botzina, el derbi contra el Pubilla, un petit sotrac enmig d'una dinàmica a l'alça: dues derrotes en els últims 12 partits, El partit arrencarà demà dissabte, a les 4 de la tarda, al Jordi Alba. Més tard serà torn per un Pubilla que no pot fallar davant del Vinyets B, setzè classificat; els de Manuel Díaz poden posar pressió a Dinàmic i Catalònia, dos dels màxims rivals per una segona plaça que torna a ser una realitat per als hospitalencs després dels darrers resultats. Diumenge podrà ajudar el Santa Eulàlia, que visitarà el Catalònia, tercer classificat. Els de Miki Rodríguez també han recuperat sensacions i volen acabar el més amunt possible després d'haver sumat set dels últims nou punts en joc.

Els dos hospitalencs dels altres grups de Tercera Catalana també jugaran diumenge al matí. Al grup 4 la Florida té un partit important davant l'Arenys de Mar, quinzè i amb tot just un punt més que els hospitalencs. El descens ja és massa a prop (a sis punts) com perquè els de Porras tornin a fallar després de set jornades sense vèncer. Tampoc tindrà massa més marge d'error el Can Pi, això sí, per un objectiu ben diferent. Després de la desfeta al camp del Trinidad, els quadribarrats visitaran el Veterans de Catalunya (diumenge, 12:30 hores), equip que ha perdut els últims quatre compromisos al seu terreny de joc. Important guanyar, ja que la setmana s'enfrontaran l'APA Poble Sec i la Catalana, segon i primer classificats, en un duel que permetria el Can Pi tornar a ocupar zona de privilegi si fa els deures. Deures té també la Unificación Bellvitge, que visitarà un Espluguenc que busca esgotar les darreres opcions d'ascens a Primera Catalana com a local; els de José Moreno, per contra, són catorzens i la seva irregularitat els ha dut a lluitar per no baixar a Tercera Catalana. Una mica més tranquil viu el Gornal, que tampoc no tindrà un partit fàcil aquest diumenge (17:00 hores) al camp del segon classificat, un Sant Joan Despí que està protagonitzant una temporada fantàstica.

Pel que fa a Quarta Catalana, l'atenció se centra en el partit de l'Athletic Barcelona Pubilla Casas al camp de l'Esquerra de l'Eixample (diumenge, 18:00 hores); els hospitalencs són ara mateix segons amb 41 punts, els mateixos que els barcelonins que, això sí, han jugat un partit menys. Després del 2-1 de l'anada favorable a l'Athletic, una victòria permetria els riberencs dependre dels seus marcadors per disputar la promoció d'ascens a Tercera Catalana per primer cop a la història. També volen pensar en l'ascens el Gornal B, que aquesta setmana descansarà i l'Hospi B, que diumenge a les 12 juga al camp del Cerro conscient que no té cap marge d'error per mirar d'aspirar al liderat o bé a ser el millor segon de tots els grups de Barcelona.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada