Etiquetes

21/3/16

#FutboLH | Resum del cap de setmana (19-20 de març)

GALERIA DE FOTOS DEL CAN BUXERES 5-1 DON BOSCO | Mitjançant un tuit, el tècnic del Can Buxeres, Julián García, es contragatulava l'endemà de vèncer el Don Bosco de la importància de la victòria contra el cuer. El Canbu va haver de fer front a baixes importants que van provocar que haguessin de recórrer a futbolistes juvenils i el cert és que els riberencs van estar a l'alçada i tampoc no van haver de brillar en excés per desfer-se del Don Bosco. Ja al primer temps i abans d'arribar a la mitja de partit, el Can Buxeres va resoldre el partit en qüestió de deu minuts amb dos gols d'Alejandro Castillo (17' i 25') i un altre de Jamal (22'), que evidenciaven les mancances defensives d'un rival que només ha sumat un punt en tot el Campionat però que no va renunciar a sorprendre els hospitalencs, que a nou minuts del descans van veure com el visitant Manolo retallava distàncies (36'). A la represa, partit sense massa història que el Can Buxeres va acabar dibuixant amb dos gols més, obra d'Alejandro, que completava el seu triplet particular (83') i de Javi García (87'). Amb aquest triomf el Canbu talla la ratxa de cinc jornades sense guanyar i arriba a l'aturada de Setmana Santa amb 35 punts i en desena posició, amb 16 de marge respecte el descens.

SEGONA DIVISIÓ B - GRUP 3
Olímpic 2-1 L'HOSPITALET
(Crònica, protagonistes i fotos)

SEGONA CATALANA - GRUP 3
GORNAL 1-2 San Mauro
El millor del cap de setmana pel Gornal va ser, probablement, que cap dels últims 9 classificats van guanyar i que, per tant, la derrota contra el San Mauro potser és menys dolorosa. O fa mal perquè s'hauria pogut lligar mitja permanència. Després d'arribar al descans sense gols, els penedesencs van avançar-se amb una diana d'Èric Zamora (69'), autor dels dos gols visitants. El Gornal va reaccionar ràpid i tres minuts després Felipe establia l'1-1 provisional, però un cop més els minuts finals van ser fatídics i el San Mauro, mitjançant Èric, va fer l'1-2 definitiu al minut 88. El Gornal és desè amb 33 punts, cinc per sobre de la Unificación Bellvitge.

UNIFICACIÓN BELLVITGE 1-1 Begues
És la Uni qui marca la referència de possible descens, com a cinquè per la cua. Segueix la mala ratxa a la Feixa Llarga, on ni tan sols la visita del quinzè, el Begues, va servir per veure un triomf local. Els de José Moreno, però, poden justificar el resultat final per les expulsions, ja que després d'avançar-se amb un gol de Xavi Arias (67') van quedar-se amb 9 per les expulsions d'Héctor i d'Aitor. La segona, poc després que el Begues aconseguía empatar gràcies a Joan Vázquez (86'). Un punt poc profitós en una jornada en què cap rival directe va fallar; la Uni és catorzena amb 28 punts.

TERCERA CATALANA - GRUP 4
Canyelles B 1-4 LA FLORIDA
La Florida va deixar enrere la ratxa de mals resultats i va fer-ho de manera esplèndida, golejant al camp d'un rival directe per la permanència com és el Canyelles B. Els riberencs van colpejar primer amb un gol de Jorge Nieto (32') i abans de l'hora de partit semblaven sentenciar gràcies a Virgilio Tercero (57'). Els barcelonins, però, no van rendir-se i el local Óscar posava emoció amb l'1-2 (69'); ahir, però, els de Porras no van fallar i van aprofitar els darrers deu minuts per sentenciar el rival i sumar un triomf convincent amb les dianes de Virgilio Tercero i de Belkacmi. La Florida ascendeix a la 12a posició i suma 28 punts, 10 per sobre d'una referència de possible descens que marca, precisament, el Canyelles B.

TERCERA CATALANA - GRUP 10
SANTA EULÀLIA 3-2 PUBILLA CASAS
Remuntada de mèrit la que va aconseguir dissabte el Santa Eulàlia en el derbi més destacat del cap de setmana al futbol hospitalenc. Els de Miki Rodríguez van confirmar el seu bon moment de forma davant d'un Pubilla que estava a l'alça i que va tenir el partit ben de cara gràcies a dos gols de Juan Vílchez, el segon de penal, que situaven un 0-2 provisional a l'electrònic al minut 56. El Santa, però, va saber reaccionar en la darrera mitja hora de partit i va remuntar el marcador amb els gols de Carles Garcia "Hulk" (57'), Kei (80') i Riki Pascual, que a dos minuts del final feia el tercer gol dels locals. Victòria que manté el Santa Eulàlia en zona d'absoluta tranquil·litat (novè amb 36 punts) però que torna a allunyar el Pubilla de la zona de privilegi; els de Manuel Díaz són cinquens amb 47 punts, set menys que el segon classificat, un Dinàmic que no va fallar al camp del Sant Just.

Vinyets Molí-Vell B 3-2 HOSPITALENSE
Tal com va passar amb l'Hospi a Xàtiva, l'Hospitalense també va deixar escapar una oportunitat d'or ahir a Sant Boi per sentenciar una permanència que hauria pogut quedar a 14 punts i que ara és a vuit unitats després que els de Murillo 'es deixessin' remuntar un 0-2 favorable pel Vinyets B, equip que marca la referència de possible descens al grup 10. Pintaven molt bé les coses poc abans d'arribar al descans amb els gols de Carulla (26') i d'Édgar (37'), que situaven un 0-2 favorable als vermells, però al minut 44 els santboians tornaven al partit amb una diana de Jonathan. Ja al segon temps, el Vinyets B capgirava el partit amb un gol al primer minut, obra de Víctor (46') i amb un altre gol de Víctor (70'). Tot i provar-ho, l'Hospitalense no va poder de tornar de Sant Boi amb res de positiu i passarà la Setmana Santa en 14è lloc amb 27 punts.

TERCERA CATALANA - GRUP 11
CAN PI 2-1 Escola Guineueta B
Va patir de valent, però el Can Pi va acabar sumant tres punts d'or davant la Guineueta, tres punts que li permeten retallar distàncies respecte la Catalana, que va perdre al camp de l'APA Poble Sec B. El partit, com dèiem, va tenir de tot i no es va resoldre fins el tram final. El de (gairebé) sempre, Kevin Sánchez, semblava aplanar el camí pels quadribarrats amb un gol al minut 16, però ja al segon temps el partit es va posar coll amunt, primer amb l'expulsió del local Joshua (56') i després amb l'empat del filial de la Guineueta, obra de Sergio Preciado (72'). Tot i la inferioritat, els riberencs no es van donar per vençuts i ja en temps d'afegit van tornar-se a avançar per mitjà de Kevin (90'); 23è gol del pratenc que permet el Can Pi situar-se a tres punts dels dos primers classificats, als quals s'hi haurà d'enfrontar les dues últimes jornades.