Etiquetes

26/4/16

#2BG3 | Els càlculs de la J36 (zona alta)

A tres jornades del final, la lluita per jugar les eliminatòries d'ascens a la Lliga Adelante i per participar de la propera edició de la Copa del Rei centra l'atenció de la zona noble del Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B. Després de l'última jornada, són sis els equips que aspiren a disputar la fase d'ascens, dos dels quals (Villarreal B i Reus Deportiu) podrien certificar-ne la classificació aquest cap de setmana. A més, el filial groguet també podria obtenir la primera plaça de manera virtual. Lleida Esportiu, Hércules, Cornellà i Alcoyano també aspiren a ocupar alguna d'aquestes places de privilegi, per bé que l'Alcoyano podria quedar-se'n matemàticament fora aquest diumenge. D'altra banda, quatre equips ja han assegurat la seva participació a la Copa 2016-2017, l'Alcoyano podria afegir-s'hi diumenge i el Sabadell, l'Eldense i l'Atlètic Balears aspiren a colar-s'hi amb una de les millors puntuacions un cop filtrats els cinc primers de cada grup.

ZONA ALTA
VILLARREAL CF B
-> Playoff matemàtic si puntua al camp del Cornellà.
-> Campionat de Lliga virtual si guanya dissabte a Cornellà, el Reus perd diumenge a Elda, el Lleida Esportiu no guanya a Xàtiva i l'Hércules no ho fa a l'Hospitalet. En aquest cas, el Reus hauria de guanyar els últims dos partits, que el Villarreal B els perdés i, a més, retallar un average general d'un mínim de 17 gols de diferència.

CF REUS DEPORTIU
-> Playoff matemàtic si guanya al camp de l'Eldense i el Cornellà perd contra el Villarreal B o si guanya a Elda, el Cornellà no guanya el Villarreal B i el Lleida Esportiu perd a Xàtiva.

LLEIDA ESPORTIU, HÉRCULES i CORNELLÀ
-> Passi el que passi aquest cap de setmana, cap dels tres pot aconseguir la classificació matemàtica ni quedar-se sense opcions de jugar la fase d'ascens.

CD ALCOYANO
-> Es quedarà sense opcions de jugar les eliminatòries d'ascens si perd al camp de la Pobla de Mafumet i l'Hércules puntua a l'Hospitalet. També quedaria matemàticament fora si empata i l'Hércules guanya l'Hospi. Si guanya el seu partit, mantindrà les opcions de cara a les últimes dues jornades.

COPA DEL REI
REUS DEPORTIU, LLEIDA ESPORTIU, HÉRCULES i CORNELLÀ ja estan classificats per a la propera edició de la Copa del Rei.

CD ALCOYANO
-> S'assegura plaça de Copa 2016-2017 si guanya al camp de la Pobla de Mafumet, el Sabadell no guanya al camp de l'Atlètic Balears i l'Eldense no guanya el Reus al Nuevo Pepico Amat. L'empat no li permetria certificar la classificació matemàtica de cap manera.

SABADELL, ELDENSE i ATLÈTIC BALEARS són els únics tres equips del grup que o bé li poden arrabassar a l'Alcoyano la darrera plaça directa per jugar la Copa 16-17 o, d'altra banda, aspiren a ser un dels dos equips amb millor puntuació dels quatre grups més enllà dels cinc classificats de cada grup.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada