Etiquetes

19/4/16

Futbol Base | Resum del cap de setmana (16-17 d'abril)

L'Hospi B va aconseguir ahir diumenge l'ascens a Tercera Catalana després de derrotar la PB Barcino per 2 gols a 5 i assegurar-se d'aquesta manera la condició de millor segon classificat de tots els grups de Quarta Catalana, un fet que atorga l'ascens directe. Els de Jorge Tostado van encarrilar el partit per la via ràpida i al descans ja manaven per 0-2 gràcies als gols d'Álex Maca, de penal, i de Joaquín. A més, l'expulsió del local Andreu al minut 44 va acabar d'aplanar el camí del filial de l'Hospi, que a la represa va acabar de sentenciar el partit amb dos gols en tres minuts, obra novament de Joaquín i de Jordi Galindo. Tot i la inferioritat, la PB Barcino va aconseguir retallar distàncies i va situar un 2-4 momentani al marcador (70'), però Jordi Galindo, ja en el temps d'afegit, va anotar el 2-5 definitiu que certificava l'ascens de l'Hospitalet B. Els riberencs han acabat la Lliga en segona posició amb 70 punts; han marcat 128 gols i n'han encaixat 28 i han tingut en Álex Maca (38 gols), el seu màxim golejador.

És l'alegria d'un cap de setmana marcat per les notícies que apunten a un seguit de canvis al Futbol Base de l'Hospi, més enllà de l'evolució notable al llarg d'aquesta temporada. Sense anar més lluny, l'INFANTIL B va fer un pas de gegant no només per assegurar-se l'ascens sinó, alhora, per aconseguir el títol de Lliga. Els de Sergi Runge, Àlex Font i Joan Camí van guanyar per un clar 0 a 3 al camp de l'Espanyol B, segon classificat, gràcies als gols de Samuel, Alejandro i Cristian. L'Hospi manté la primera posició, invicte i amb un partit pendent al camp de la Terlenka, i avantatja en cinc punts l'Espanyol B i en onze el Sants. També manté la il·lusió de l'ascens el CADET A, que va fer els deures i va guanyar per 0-3 el Sarrià amb les dianes de Pau, Víctor i Guillem. Els de Xavi Jové mantenen la posició de privilegi que donaria l'ascens amb 49 punts, empatat però amb un Sant Andreu que té un partit pendent de jugar, a casa, precisament davant del Sarrià.