Etiquetes

2/4/16

Us toca | CF Pobla de Mafumet - CE l'Hospitalet (diumenge, 17:00)

-> L'Hospi enceta un tram de Lliga transcendental visitant el primer de quatre rivals directes en la lluita per la permanència i amb l'objectiu de recuperar sancions.
-> El tàndem tècnic format per Miguel Corominas i Antonio Olmo s'estrena al camp d'una Pobla de Mafumet que té un punt menys que l'Hospi i que no ha acabat de trobar el punt als partits com a local.
-> Els riberencs, amb les baixes de Raúl Torres, Ton Alcover i Aulestia, han de donar una passa endavant i demostrar la qualitat que s'espera d'ells.
-> ESCOLTA Miguel Corominas, entrenador de l'Hospi, a la prèvia del partit.

CF POBLA DE MAFUMET - CENTRE D'ESPORTS L'HOSPITALET
Diumenge, 3 d'abril - 17:00 hores - Estadi Municipal de la Pobla de Mafumet
Jornada 32 - Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B

Possible onze de la Pobla: Varo, Acosta, Víctor, Joaqui, Polaco, Vadillo, Gabi López, Alfons, Nacho Pérez, Gil i Cristian Herrera.

Possible onze de l'Hospi: Andrés, Dani Fernández, David López, Sierra, Héctor, Prior, Cristian Gómez, Tià Sastre, Puerto, Corominas i Gerard Oliva.

Àrbitre: Sergio Usón Rosel (Aragó).


Andrés, Héctor, Dani, Héctor, Óscar, Christian, Cristian, David, Iván, Miki, Juanjo, Xavi, Tià, David, Gerard, Jonathan, Miguel i Antonio. Us toca. Ha arribat el moment. Amb set jornades per acabar la Lliga la missió és més clara que mai: aconseguir la permanència. Toca tornar a creure-hi, tornar a confiar en vosaltres mateixos. És el moment de fer una passa endavant ja que d'altres no han tingut la decència de fer-lo al costat. És temps per a reivindicar-se i treure l'orgull. No es tracta de guanyar-ho tot, però si de suar-ho tot, de lluitar-ho tot, de patir sempre i demostrar estima. El resultat sembla secundari, fins i tot ho és, però és conseqüència de tots aquests factors que apuntem. Durant anys no se'ns han caigut els anells per anar a jugar a Vilajuïga, a Blanes, a Peralada o a Tàrrega perquè ho hem fet per una franja que, més enllà de diferències de criteri, ens uneix a tots els que trepitgem l'Estadi cada quinze dies i que ho fem per una passió i no pas per una professió. Demà és l'hora i la Pobla de Mafumet el lloc per tal que la passió ens dugui a la victòria.

Tocarà fer-ho en una mena de final, de duel fratricida entre dos conjunts catalans que transiten propers a l'amenaça del descens. Al davant, una Pobla de Mafumet que, com l'Hospi, no acaba de rutllar a casa però que ja va demostrar fa tot just una volta que és un rival a tenir en compte. Capitanejat per l'ex riberenc Martín Posse, els tarragonins tan sols han guanyat dos partits en aquesta segona volta, tots dos per la mínima davant l'Eldense i el Llosetense. I és que després de vuit partits sense perdre a finals d'any, els de Posse van tornar a mostrar-se irregulars, van enllaçar nou jornades sense guanyar i van tornar a caure en una zona de descens d'on han fugit provisionalment. 28 gols marcats per un equip que té en el camerunès Stéphane Emana, autor de nou gols, la seva màxima amenaça a nivell ofensiu; caldrà veure, però, si el davanter de la Pobla és convocat amb el Primer Equip (que rep el Córdoba cinc hores abans) degut a les baixes que tindrà el seu tècnic, Vicente Moreno. Al darrere, dificultats: els del Camp de Tarragona només han deixat la porteria a zero en dues ocasions en els últims 19 partits, una xifra que els lliga de forma inexorable a la lluita per la salvació. De cara a demà, Martín Posse tindrà les baixes del sancionat Carlos García (acumulació d'amonestacions) i del davanter Álvaro Fernández i el defensa Cristian Márquez, lesionats; per contra, recupera el defensa Luís Acosta mentre que el dubte principal seria el concurs del davanter Jaume Vidal, una de les diverses incorporacions el passat mercat d'hivern.

El que pugui fer la Pobla tindrà, evidentment, el seu pes durant el partit però farà bé l'Hospi de pensar en ell mateix per tal d'apropar-se a l'èxit que suposaria la victòria en terreny tarragoní. Guanyar la Pobla suposaria, d'inici, situar a quatre punts un rival directe. De l'altre, sobretot, encetar amb positivisme una minilliga de set partits amb una fita clara: la salvació. Amb aquest pensament han agafat les regnes de l'equip Miguel Corominas i Antonio Olmo, que durant tota la setmana han mirat d'orientar els entrenaments amb l'ànim de recuperar sensacions, guanyar confiança i treure la millor versió d'un grup de futbolistes que mai no ha trobat la regularitat necessària que requereix una competició exigent com és la Segona Divisió B. Demà, com apuntàvem a l'inici, també serà el moment de fer una passa endavant, el moment que una plantilla farcida de noms contrastats i tècnicament bona estigui a l'alçada del que, a comptagotes, ja ha demostrat que pot oferir. En el primer partit del tàndem Coro-Olmo, l'Hospi tindrà les baixes dels lesionats Aulestia, Raúl Torres i Ton Alcover, però recupera Aleix Coch i Cristian Gómez, que no va ser presents, per sanció, diumenge passat contra el Cornellà. Corominas comentava ahir a la prèvia que la idea de l'onze inicial no diferiria en excés del que va sortir d'inici fa sis dies a l'Estadi. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada