Etiquetes

2/5/16

#FutboLH | Resum del cap de setmana

GALERIA DE FOTOS | El Juvenil A de la Unificación Bellvitge és una jornada més a prop d'un ascens difícil d'imaginar fa poc. Els nois de Raúl Paje van tancar dissabte una jornada de nervis i tensió, d'emoció i de finals de partit de bojos. Perquè abans que la Uni saltés a la gespa de la Feixa Llarga, el seu màxim rival, el Jàbac i Terrassa, havia estat capaç de capgirar un 2-1 advers al camp de la Damm B, líder... en temps de descompte i amb un penal als 95 minuts que significava el 2-3 definitiu. Els egarencs s'apropaven a un punt dels riberencs, però Bellvitge és molt barri i els blaus no van dubtar ni un moment. De fet, dos minuts va trigar la Uni a obrir la llauna davant el Mollet, després que Ignasi Valldosera rematés la pilota al fons de la xarxa després d'un servei de falta lateral. Durant bona part del partit, els hospitalencs es van mostrar superiors al Mollet, però la manca d'encert, amb bola al pal inclosa ja al segon temps, va condemnar els de Paje a patir. A patir molt: el visitant Marc Montejo no va saber aprofitar una indecisió de la defensa de la Uni però, sobretot, el Mollet va desaprofitar un penal a favor, clar, que el porter local Toni Domínguez va aturar al defensa molletenc Marc García (87'). Respiraven els jugadors, la banqueta i una Feixa Llarga que presentava prou bon aspecte per viure, esperem, un dels últims partits de la Uni a Lliga Nacional. Manresa, Sabadell i Mercantil seran els últims tres rivals, amb el Jàbac a quatre punts i sense marge d'error.

GALERIA DE FOTOS | Uns que lluiten per ascendir i d'altres, per no baixar. Se li va posar tot ben de cara a l'Hospitalense, dissabte davant l'Inter Pomar. De fet, quan només havia transcorregut un quart d'hora de partit els de José Carlos Murillo ja manaven a l'electrònic per 2 gols a 0 gràcies a dues bones definicions de cara a porteria de Dani Carulla (2') i de Iago Méndez (15'). De fet, van ser minuts de descontrol a les files badalonines, fins al punt que l'Hospitalense encara hauria pogut eixamplar la diferència si Carulla no hagués creuat en excés el seu xut quan ho tenia tot a favor. I és clar, ja ho diu el tòpic, que qui perdona ho acaba pagant. Dit i fet, abans del descans l'Inter Pomar va eixugar l'avantatge dels vermells, primer per mitjà de Víctor, que rematava amb massa facilitat un córner (40'), i després gràcies a un golàs des del mig del camp de José Giménez, que va sorprendre el porter local, lleugerament avançat. Els riberencs van acusar el cop i van veure com la segona meitat va tenir el color blanc de la samarreta de l'Inter. Els visitants van tenir opcions de consumar la remuntada, però l'ocasió més clara, curiosament, la va tenir el capità de l'Hospitalense David Méndez, que amb tot de cara enviava als núvols una rematada franca des del punt de penal.

SEGONA DIVISIÓ B - GRUP 3
L'HOSPITALET 0-4 Hércules

SEGONA CATALANA - GRUP 3
Moja 1-1 UNIFICACIÓN BELLVITGE
Dissabte, la Uni va sumar un bon punt al camp del Moja, candidat a la segona posició. El partit no es va moure fins la segona part, concretament al minut 76, quan el local Sergi Admetlla va avançar el quadre penedesenc. Els riberencs, però, van saber reaccionar i van aconseguir salvar un punt quan faltaven quatre minuts per arribar als 90: Èric Jiménez, absent amb el Juvenil A, situava l'empat a un definitiu. Els de José Moreno cauen a la dotzena plaça, amb 36 punts, tot just dos per sobre de les places de descens a Tercera Catalana.

GORNAL 3-0 Can Vidalet
En canvi, el Gornal va fer ahir un pas de gegant per continuar a Segona Catalana i ja es mira la zona de perill a set punts després d'enllaçar el segon triomf consecutiu. Els de Javi Santisteban van desfer-se del Can Vidalet per 3 gols a 0 en un partit que els vermells van encarrilar abans de la mitja hora de partit gràcies als gols de José Antonio Pastor (20') i de David González (24'). Ja al segon temps, Chiqui va sentenciar el matx amb un tercer gol al minut 52. 3-0 definitiu que fa pujar el Gornal fins a la novena posició, amb 41 punts, set per sobre de la zona de perill.

TERCERA CATALANA - GRUP 4
LA FLORIDA 3-1 l'Empenta
GALERIA D'IMATGES | La Florida va assegurar-se la permanència matemàtica a Tercera Catalana en un partit que es va posar de cara al primer temps i que es va complicar al segon acte. L'Empenta, que marca la referència de descens a Quarta, va posar les coses difícils en un partit marcat per l'actuació de l'àrbitre Kevin Camps, que va expulsar quatre jugadors (dos per bàndol). Al descans, La Florida manava per 2-0 gràcies als gols de Virgilio Tercero (31') i Jordi Benito (35'), tot i haver desaprofitat un penal favorable als primers compassos de partit. Al minut 51, el quadre maresmenc es quedava amb 10 per l'expulsió de Mohammed, però set minuts després retallaven distàncies per mitjà d'Adrián Sanz (58'). Amb el 2-1, la Florida es va complicar encara més la vida amb les expulsions dels golejadors Jordi Benito (75') i de Virgilio Tercero (83'), però va aconseguir mantenir l'avantatge i, fins i tot, eixamplar-la, en l'última acció del partit i quan l'Empenta també s'havia quedat amb 9 homes: Belkacmi caçava una pilota dins l'àrea i afusellava Óscar per anotar el 3-1 definitiu (95'). Amb 36 punts, els de Porras se situen onzens.

TERCERA CATALANA - GRUP 10
SANTA EULÀLIA 5-0 Levante Las Planas
Una segona part d'autèntica piconadora li ha servit al Santa Eulàlia per golejar un Levante Las Planas que queda a només tres punts dels de Miki Rodríguez. Després d'un primer acte sense gols, Daniel André ha obert el marcador al minut 58, i només dos minuts més tard Riki Pascual ha fet el segon (60'). Carles García "Hulk", amb dos gols (63' i 86') i Joan Ibarra (83') han tancat una golejada que situa el Santa Eulàlia en novena posició amb 45 punts.

CAN BUXERES 6-0 Sant Just Desvern
El Sant Just Desvern buscava un triomf que l'apropés a les escasses possibilitats de salvació que encara té, però el partit se li ha posat ben coll amunt ràpidament per culpa d'un Can Buxeres endollat, però especialment per un Alejandro Moreno que ha anotat cinc gols que han destrossat els del Baix. Tot i això, Moreno només ha fet un gol (2') en un primer temps que ha acabat amb 1-0 favorable als de Julián García. A la represa, festival: Alejandro Moreno culminava el triplet amb dos gols als minuts 50 i 68, Aitor Gallego anotava el quart gol del Canbu (71') i, novament Alejandro Moreno, tancava el triomf amb dues dianes més, l'última de penal (80' i 89') que dibuixaven el 6-0 definitiu, la victòria més àmplia del Can Buxeres aquesta temporada. Els verds ocupen la desena posició amb 43 punts.

PUBILLA CASAS 0-3 Ibèria
Clara derrota d'un Pubilla que diu virtualment adéu a les opcions de ser segon. Els de Manuel Díaz van perdre per 0 a 3 davant d'un Ibèria que lligava la permanència matemàtica amb els gols de Marc Montes (11' i 76') i un de definitiu a càrrec de Dylan (90'). A manca de quatre jornades, el Pubilla Casas és quart amb 54 punts, a 11 de la segona posició.

TERCERA CATALANA - GRUP 11
Arrabal-Calaf 1-2 CAN PI
De nou, jornada de somni pel Can Pi. Primer, perquè els quadribarrats van fer la feina i van treure endavant el seu partit, no sense patiments. Els riberencs van vèncer per la mínima al camp de l'Arrabal-Calaf en un partit que es va posar prou bé al minut 3, ja que Peque va avançar el Can Pi a Can Zam; els colomencs, necessitats de punts per fugir de la zona calenta, van aconseguir empatar al minut 21 per mitjà de Cristian Vidal. A la represa, el Can Pi va trobar el premi un cop superada l'hora de partit, quan David Manzano va tornar a avançar l'equip hospitalenc (61'). D'aquí al final, emoció tot i que l'Arrabal es va quedar amb 10 homes a deu minuts del final. Ara el Can Pi té 69 i és més líder, ja que la Catalana va empatar i en suma 64. A més, l'APA Poble Sec va tornar a perdre i ja es mira el Can Pi a onze punts. De fet, si els riberencs guanyen la setmana que ve s'assegurarien, com a mínim, disputar l'eliminatòria d'ascens a Segona Catalana. Històric.