Etiquetes

6/7/16

Alejandro Zamora, nou jugador de l'Hospi

-> El defensa madrileny Alejandro Zamora (Mérida) és presentat com a primera incorporació de l'Hospi d'Ismael García.
-> Als seus 32 anys, Zamora, que té una àmplia trajectòria a Segona B, ha jugat a Segona Divisió amb el Salamanca i el Recre i va arribar a debutar a Primera amb el Betis.



El dia de la presentació d'Ismael García com a nou entrenador del Primer Equip de l'Hospi, els riberencs tenien reservada una 'sorpresa': el primer fitxatge de cara a la nova temporada. Es tracta del defensa Alejandro Zamora, futbolista madrileny de 32 anys que la passada temporada va ser titular indiscutible al Mérida UD, equip del grup de Segona B. Alejandro Zamora Barbero (Madrid, 1984) arriba per reforçar la rereguarda riberenca i compta amb una dilatada experiència al futbol de bronze, amb gairebé 150 partits disputats. 

Format al planter del Real Madrid, Zamora va debutar a Segona Divisió B amb l'Oviedo el curs 2005-2006 abans de fitxar pel filial del Betis. Amb els andalusos, el nou defensa riberenca va tenir l'oportunitat de debutar a Primera Divisió en un partit davant l'Atlético de Madrid (també en va jugar un altre de Copa contra el Valencia, el mateix curs 2008-2009). Posteriorment, el defensa madrileny va passar pel Salamanca (dues temporades) i pel Recreativo de Huelva. La temporada 2012-2013 no va trobar equip i va acabar enrolat a les sessions que organitza regularment l'AFE. Després d'un breu pas pel Castellón, Alejandro Zamora va arrencar la temporada 14/15 amb el Cacereño i va acabar-la amb el Guadalajara, que va disputar la fase d'ascens a Segona Divisió però que va caure davant l'Huracán en segona ronda. Aquesta última temporada ha estat, probablement, la més prolífica per a Zamora, ja que ho ha jugat pràcticament tot amb el Mérida al grup 4: 35 partits i només tres de perduts per sanció (1 expulsió i 2 cicles d'amonestacions).



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada