Etiquetes

24/7/16

Un camí llarg | CD Masnou 1-3 CE l'Hospitalet

-> Els gols de Salinas, Tabala i el brasiler Robson donen la primera victòria de la pretemporada a l'Hospi d'Ismael García.
-> En un partit diferent al de Vila-real, els riberencs fan un primer temps discret i millora la imatge a la segona en un partit amb més presència ofensiva que no pas fa vuit dies.
-> L'Hospi segueix pendent d'incorporar alguns futbolistes que permetin que l'equip competeixi amb garanties enguany a Segona B.
-> Declaracions d'Ismael García, entrenador de l'Hospi
-> GALERIA DE FOTOS del Masnou 1-3 L'HOSPITALET

FITXA TÈCNICA

CD MASNOU: Héctor Massanet, Freixi, Castillo, Borges, Alcaraz, Mati, Josa, Mendo, Pol, Hamza i Agustín Cos. També han jugat Damián Festa, Carlos Rodríguez, Marc Rodergas, Joan Martínez, Sebas i Dani Romero.

CE L'HOSPITALET (1a part): Víctor, Dani Fernández, Saúl, Ciria, Savall, Castell, Mut, Zamora, Salinas (Coppola, 30'), Joan Inés i Bueno.
CE L'HOSPITALET (2a part): Víctor (Èric, 86'), Ciria, Hostench, Savall, Lucas del Campo, Lozano, Jandro, Higón, Coppola (Tabala, 60'), Pacheco i Robson (Rubén Jiménez, 84').

Gols: 0-1 Salinas (7'); 1-1 Castillo (21'); 1-2 Tabala (69'); 1-3 Robson (76').

Àrbitre: Juan José Cardenal Vargas (Maresme). Ha amonestat el local Mati.

Incidències: partit amistós disputat al Municipal d'Esports del Masnou davant de gairebé un centenar d'aficionats. Bona presència de seguidors de l'Hospi. Sol i calor en un matí d'estiu a la localitat maresmenca. Javi Selvas, tocat, no ha disputat cap minut amb l'Hospi. L'entrepà de pinxos del bar, el millor del partit.

En un partit d'exigència molt diferent al de fa vuit dies a Vila-real, l'Hospi ha resolt el segon compromís estiuenc amb una victòria per 1 gol a 3 al camp del Masnou que enguany dirigirà, a Primera Catalana, l'uruguaià Walter Pandiani. No ha estat un partit brillant, però igual que un no espera dinar de categoria al McDonald's, tampoc no espera que un partit de pretemporada, amb 10 dies d'entrenaments a les cames, sigui una oda al futbol més estètic possible. El Masnou i la seva categoria ha reclamat a l'Hospi coses diferents: a Vila-real, l'equip va concentrar els seus esforços en el capítol defensiu però avui, amb dues categories de distància, els d'Ismael García han hagut de proposar, crear, arribar, rematar i definir amb el màxim encert possible. I com sol passar, especialment a aquestes alçades de la pel·lícula, la manta encara és massa curta. Sigui com sigui, amb només 12 futbolistes en plantilla, guanyar sempre és millor que no pas perdre, senyal que probablement hauràs fet més coses millor que no pas el rival.

Amb Juste encara lesionat i Selvas sense minut per precaució, la gran novetat en l'onze inicial ha estat la presència del capità Dani Fernàndez, absent a Vila-real per motius personals. Saúl, Castell, Mut i Bueno han estat els quatre futbolistes a prova que han saltat des de l'inici, en un primer temps en què l'Hospi ha quedat a prop d'obrir la llauna amb una rematada de Zamora que el porter local Héctor -l'any passat al filial de l'Hospi-, ha tret gairebé sota pals (5'). Dos minuts després els riberencs no han perdonat; Salinas ha demostrat l'instint golejador que l'ha portat a Can Hospi i amb una rematada potent i col·locada ha sabut batre el porter local i establir el  0-1 provisional (7'). Després, Freixi ha estat a punt de fer el segon, ja que Héctor ha tret in extremis la rematada en pròpia porteria del defensa masnoví (13'). Amb el pas dels minuts el Masnou ha reaccionat i ha acabar apropant-se amb perill a la porteria de Víctor Ibáñez, especialment a pilota aturada. Hamza ha advertit amb un llançament de falta que ha obligat el porter riberenc a estirar-se per enviar la bola a córner (21'), però en l'acció posterior, Castillo ha rematat massa fàcil els servei de cantonada del Masnou i ha empatat el partit (22'). Poques accions més de perill en un primer temps sense massa història.

A la represa, només Víctor, Ciria i Savall (els dos últims han jugat els 90 minuts) han mantingut el seu lloc al camp respecte de l'onze inicial. Vuit novetats, entre elles les del davanter brasiler Robson. A l'Hospi li ha costat entrar en el partit, però un cop ho ha fet, tot i comptar amb sis jugadors a prova, ha acabat superant el quadre maresmenc. Hostench, ben actiu per banda esquerra, ha provat fortuna tot recollint una pilota morta dins l'àrea gran, però el seu xut ha acabat en córner després de picar les cames d'un defensa del Masnou (64'). Més encert ha tingut minuts després l'Hospi: centrada des de la dreta de José Higón i rematada de cap fantàstica d'Adrián Tabala, ajustada al pal, per batre Carlos i tornar a avançar l'Hospi (69'). Un Hospi que ha acabat matant el partit quan faltava poc menysd'un quart d'hora per tancar la paradeta, gràcies a una bona acció personal i millor definició del brasiler Robson, que està a prova des de mitjans de setmana (76'). Amb l'1-3 s'ha acabat el bròquil, per bé que el Masnou ho ha intentat fins el xiulet final per mitjà d'un parell de faltes penjades a l'àrea que no han suposat cap perill per a Eric, que ha substituït Víctor al tram final. L'Hospi farà demà una sessió de piscina, descansarà dimarts i dimecres tornarà als entrenaments per preparar el duel de dissabte (19:00 hores) davant el Sant Andreu a la Copa Catalunya.